به گزارش
گرداب، اردان در صحبتهایش مدعی شد که شبکههای اجتماعی در مقابله با پستهای خشونتآمیز ناتوان هستند و همین موضوع، سبب بروز خشونت در اسرائیل شده است. این وزیر اسرائیلی، فیس بوک و مالک آن زاکربرگ را مسئول حملات به صهیونیستها دانست و از آنها به شدت انتقاد کرد. طی چند روز گذشته، چندین عملیات شهادتطلبانه در سرزمینهای اشغالی رخ داده است و همین موضوع، سردرگمی و دستپاچگی صهیونیستها را در پی داشته است.
در بخشی از صحبتهای اردان در این رابطه آمده است: «خون قربانیان اسرائیلی، بر عهده زاکربرگ است. فیس بوک به یک هیولا تبدیل شده است. تروریستها، حمله میکنند و جنایات خود را روی فیس بوک به نمایش میگذارند و منتظر لایک خوردن آن هستند. زمانی که پلیس از فیس بوک میخواهد تا به ما کمک کند، هزاران دلیل میآورد و پستهای خشونتبار و محتواهای آنها را حذف نمیکند.»
این اولین مسئول صهیونیستی نیست که در مورد حذف محتواهای شبکههای اجتماعی اظهارنظر میکند. به تازگی آیلت شیکد، وزیر دادگستری اسرائیل در مصاحبهای عنوان داشت که رژیم صهیونیستی، در حال تدوین قانونی برای حذف برخی محتواها از فضای شبکههای اجتماعی است.
چند وقت پیش نیز رییس سابق دستگاه اطلاعاتی ارتش صهیونیستی، شین بت، شبکههای اجتماعی را بزرگترین تهدید سایبری پیش روی اسرائیل برشمرده بود و مدعی بود که برخی کشورها از شبکههای اجتماعی، برای تغییر ادراک و تصور اسرائیلیها بهرهبرداری میکنند؛ فرآیندی که خود صهیونیستها، سالیان سال است از آن برای تغییر دولتها و اعمال سیاستهای خود در سراسر جهان استفاده میکنند.
یکی دیگر از مقامات صهیونیست نیز بهتازگی در اجلاس امنیت سایبری پاریس اظهار داشت که فیس بوک، به لانه تروریستها تبدیل شده است. وی در بخشی از صحبتهای خود گفت: «آن چیزی که در اسرائیل در حال رخ دادن است، نشاندهنده این است که تروریست سایبری، تنها آن چیزی نیست که هکرها یا بدافزارها به اسم کشورهایی نظیر ایران انجام میدهند. تروریست سایبری در فیس بوک و شبکههای اجتماعی در حال رخ دادن است. زمان آن رسیده است که در سیاستهای شبکههای اجتماعی تغییراتی انجام دهیم.»
البته فیس بوک نیز در این رابطه ساکت ننشسته و بیانیهای در رابطه با ادعاهای صهیونیستها صادر کرده است. در بیانیه فیس بوک آمده است: «فیس بوک به صورت دائمی در ارتباطی منظم با سازمانهای امنیتی و قانونگذاران در سراسر جهان است تا این اطمینان را ایجاد کند که مردم از فیس بوک به صورت امن استفاده میکنند. ما قوانین روشنی داریم و مردم در این زمینه میدانند که چه چیزی برای انتشار در فیس بوک مجاز است و به همین صورت کاربران میتوانند مواردی را که ناقض قوانین است، به فیس بوک گزارش کنند تا با تخلفات برخورد شود. فیس بوک، مذاکرات مستمری با دولتها در این موارد دارد.»
رژیم صهیونیستی، تنها منتقد این روزهای فیس بوک یا شبکههای اجتماعی نیست. ظاهراً، سعودیها نیز از دست شبکههای اجتماعی دل خوشی ندارند و این موضوع را در جریان سفر چند روز گذشته بن سلمان به آمریکا و بازدید از دره سیلیکون، به گوش آمریکاییها رساندهاند. در اخبار تائید نشدهای، صحبت از خرید چند صد میلیارد دلاری فیس بوک توسط سعودیها مطرح شده است، صحبتی که تاکنون هیچ واکنشی در تائید یا رد آن، چه از جانب سعودیها و چه از جانب فیس بوکی ها صورت نگرفته است. به ادعای منابع ناشناس، سعودیها معتقدند که فیس بوک، به محل سازماندهی مخالفان دولت تبدیل شده است و آنها، قصد دارند با خرید فیس بوک، آن را همانگونه که خودشان دوست دارند اداره کنند.