به گزارش
گرداب، تعدد کارتهای مختلف مغناطیسی در جیب مردم شهر این روزها به معضلی برای مدیریت حساب تبدیل شده هر چند که صدور کارتهای مختلف توسط بخشهای گوناگون، خود نوعی معضل است.
از این حیث کمپانیهای مالی و خدماتی مختلفی به سمت یکپارچهسازی و تجمیع اکانتهای موجود بر روی کارتها رفتهاند تا به این طریق گامی در راستای مدیریت حسابهای مختلف مردم برداشته باشند.
نمونههای مختلفی از این اقدامات را در سطوح فعالیت بانکها و سازمانهای خدماتی شاهد هستیم؛ یک نمونه از اقدامات صورت گرفته در حوزه حملونقل، صدور "من کارت" است که هم زمان با تبدیل ابزارهای پرداخت مردم از اسکناس و پول نقد به کارتهای بانکی، پرداخت غیرتماسی را ممکن کرده است.
محمد نژادصداقت با بیان اینکه تاکنون شش میلیون و 500 هزار نفر پرداختهای خرد خود را از طریق کارتهای شهروندی صادر شده انجام میدهند، اظهار کرد: تا امروز بالغ بر چهار میلیون من کارت در مشهد توزیع شده که دو میلیون این کارتها مربوط به شهروندان و مابقی مربوط به زائران است و در اتوبوسرانی و قطار شهری کاربرد دارد.
وی عنوان کرد: این کارتهای هوشمند، قابلیت پرداخت غیرتماسی را دارد که علاوه بر ناوگان اتوبوسرانی، خطوط BRT و ناوگان قطار شهری، بصورت آزمایشی در 60 واحد تجاری همچون نانوایی، مراکز ارائه خدمات چاپ، تکثیر و پیشخوان دولت نیز استفاده میشود.
مدیر این پروژه ابراز کرد: در شهرهای کیش، اهواز، قزوین، اصفهان و کرمان نیز در حال حاضر مجری پروژه کارت شهروندی و پرداخت خرد شهری هستیم.
به گفته او برنامک شارژ موبایلی من کارت روی گوشیهای هوشمند با سیستم عامل اندروید و مجهز به فناوری NFC قابل استفاده است.
وی خاطر نشان کرد: قصد داریم بحث کارت هوشمند غیرتماسی را علاوه بر پرداخت خرد الکترونیک به خدمات ارزشافزوده دیگر مانند کارت دانشجویی، هواداری یا کارتهای سازمانی تسری بخشیم.