بازار ذخیره سازی انرژی امسال شاهد رشد ۲ برابری خواهد بود، زیرا ساکنان منازل و صاحبان مشاغل بیش از گذشته از انواع باتری برای تامین برق خود استفاده میکنند.
به گزارش گرداب به نقل از کامپیوترورلد، استفاده از صفحات خورشیدی برای ذخیره انرژی خورشید و استفاده گسترده تر از سایر منابع انرژی تجدیدشونده در همین راستا مدنظر قرار گرفته است.
یافته های جدید موسسه آی اچ اس نشان می دهد طی دهه آینده باتری های لیتیومی به فناوری غالب برای ذخیره سازی انرژی مبدل می شوند و بیش از 80 درصد از تجهیزات نصب شده برای ذخیره سازی انرژی تا سال 2025 را باتری ها تشکیل می دهند.
با افزوده شدن 1.4 گیگاوات ساعت انرژی به رقم 2.9 گیگاوات ساعت انرژی تولیدشده در سال 2015 ارزش این بازار به حدود دو برابر افزایش می یابد و این رقم تا سال 2025 به 21 گیگاوات ساعت افزایش می یابد. نیمی از این نوع تجهیزات ذخیره سازی انرژی مصارف خانگی و تجاری خواهند داشت و با هدف صرفه جویی در مصرف برق و پشتیبانی نصب می شوند.
آمریکا و ژاپن برترین کشورهای جهان در این زمینه خواهند بود ولی کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، کنیا و فیلیپین هم فعالیت های خود در این زمینه را آغاز کرده اند. بعد از دو کشور یاد شده چین، استرالیا، آلمان، بریتانیا، ایتالیا، کره جنوبی، فرانسه و هند در رتبه های بعدی هستند. یک سوم درآمد بازار مذکور که بالغ بر 50 میلیارد دلار است نصیب ژاپن و آمریکا می شود .