سرهنگ علی نیکنفس گفت: سیستمهای اداری و خانگی به شدت در معرض تهدید بدافزارهای مخرب و جاسوسی هستند، این تهدیدات اغلب در پی بیدقتی در دانلود نرمافزار، فایلهای فشرده و حتی عکس، فیلم و کلیپ از سایتهای نامعتبر یا ایمیلهای ناشناس رخ میدهد.
وی به مدیران فنی ادارات پیشنهاد کرد: برای جلوگیری از ورود بدافزارهای مخرب و جاسوسی به سیستم های اداری یکی از راهکارهای محدودسازی دانلود کاربران است، این امر میتواند ورود بدافزارهای مخرب و جاسوسی را به سیستمهای اداری محدودتر نماید.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا گفت: محدودیت دسترسی به اینترنت بر روی سیستمهای کاری، میتواند کاربران اداری که نیازی به اینترنت ندارند را در مقابل بخشی از حملات بدافزاری و جاسوسی ایمن کند.
سرهنگ نیکنفس با اشاره به حافظههای جانبی مورد استفاده کارکنان افزود: برخی از کارکنان اداری حافظههای جانبی مثل فلش مموری دارند که برای انتقال اطلاعات از آنها استفاده میکنند و این جابهجایی اطلاعات که بخشی از آن از طریق سیستمهای اداری صورت میگیرد، میتواند با توجه به آلوده بودن فلش مموری، کل سیستم را آلوده کند، لذا توجیه نمودن و آموزش کارکنان میتواند کمک موثری در پیشگیری از اینگونه آلودگیها به حساب آید.