معاون وزیر ارتباطات از راه اندازی پروژه «دولت همراه» در دهه فجر خبر داد و گفت: بر اساس این پروژه خدمات عمومی دولت الکترونیک بر بستر موبایل به مردم ارائه می شود.
وی اجرای پروژه دولت الکترونیک بر بستر موبایل را مرحله تکاملی سرویس دهی دولت الکترونیک عنوان کرد و گفت: با اجرای این پروژه از طریق شبکه ارتباطی کشور و تکنولوژی موبیلیتی، خدمات دولت الکترونیک، دولت موبایل و پرداخت الکترونیک با سهولت بیشتر، ارزانی و سرعت بیشتر به مردم ارائه می شود.
وی حجم بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور را در شرایط کنونی ۳۲ هزار میلیارد تومان و سهم این صنعت را از تولید ناخالص ملی ۲.۶ درصد عنوان کرد و گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته بیشترین سهم رشد در برنامه ششم توسعه مربوط به این بخش خواهد بود و امیدواریم در پایان برنامه ششم فناوری اطلاعات و ارتباطات با ۱۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش، بیش از ۵ درصد از GDP کشور را به خود اختصاص دهد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به برآوردها در برنامه ششم و هفتم توسعه خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود سهم فناوری اطلاعات به ۴۰ درصد در این برنامه ها برسد و این موید آن خواهد بود که سرویس خدمات و محتوا به صورت فزاینده ای بر بستر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی رشد کند.
جهانگرد لازمه توسعه این بخش را ایجاد محیطی از نوآوری و خدمات جدید با ارتقا محتوای بومی عنوان کرد و گفت: طی دو سال و نیم گذشته ۱۰۰ هزار اپلیکیشن فارسی در کشور طراحی و تولید شده است که این موضوع می تواند بستر جدیدی برای تسهیل رشد اقتصادی و اجتماعی کشور باشد چرا که ما معتقدیم رشد صنعت و اقتصاد کشور موکول به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: بر این اساس وزارت ارتباطات پروژه حمایت از رونق محتوای بومی بر بستر شبکه ملی اطلاعات را کلید زده است.