به گزارش گرداب، دکتر علی پارسا بنیان گذار این اپلیکیشن در شرکت Babylon Health معتقد است چنین برنامه ای به پزشکان کمک می کند تا روی درمان بیماری ها تمرکز کنند و دیگر نیازی نیست مدت زمان زیادی را به شناسایی آن و مطالعه علائم اختصاص دهند.
پارسا امیدوار است ایده اولیه «چت- بات» را در خطوط NHS۱۱۱(خطوط تلفنی برای درخواست کمک های اورژانسی در انگلیس و اسکاتلند) در انگلیس راه اندازی کند.
شیوه کار آن نیز بسیار ساده است؛ این اپلیکیشن علایم بیماری را از افراد سوال می کند و پس از پاسخ کاربر سوالات بیشتری از آنها می پرسد تا وضعیت بیمار را ارزیابی کند.
ساخت چنین برنامه موبایلی به معنای آن است که فناوری به زودی از پزشکان پیشی می گیرد و در نتیجه فرایند درمان و بهبود با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
اپلیکیشن مذکور که هم اکنون در حال توسعه است توانسته در شناسایی اختلالات شکمی از پزشکان پیشی بگیرد. از سوی دیگر اپلیکیشن تحت آزمایش های بیشتری است تا بتواند اختلالات در بقیه قسمت های بدن را تشخیص دهد.
درهمین راستا پارسا می گوید: ما درباره بیش از ۳۰۰ میلیون موضوع، دانش و اطلاعات جمع آوری کردیم. مغز هیچ انسانی نمی تواند این کار را انجام دهد. این بیشترین میزان اطلاعات درباره خدمات درمانی کلینیکی است که در یک رایانه جمع شده است.
در حال حاضر این اپلیکیشن طی دوره آزمایشی شش ماهه به بیش از ۱.۲ میلیون نفر در لندن، بارنت، کامدن، انفیلد، هارینگی و ایسلینگتون خدمات ارائه کرده است.