به گزارش گرداب، توییتر در ابتدا پس از دریافت این درخواست شکایتی را علیه دولت ایالات متحده تقدیم دادگاه کرد تا بتواند در برابر افشای هویت یک کاربر توییتر مقاومت کند.
اما پیگیری این دادخواست چندان به طول نینجامید. چون دولت آمریکا به دلایلی اعلام نشده تصمیم گرفت از درخواست خود صرف نظر کند. به نظر می رسد نگرانی از پیامدهای رسانه ای شدن این موضوع و واکنش قضایی توییتر در این زمینه موثر بوده است.
این حساب کاربری با نام مستعار @ALT_uscis فعالیت می کند و گفته می شود مالک آن یکی از کارکنان سابق دولت آمریکاست که به منتقد سیاست های فعلی کاخ سفید به خصوص در حوزه مهاجرت مبدل شده است.
توییتر می گوید در گذشته در برابر درخواستهای این چنینی مقاومت کرده و پس از این هم قصد دارد تا حد امکان مانع از افشای هویت کاربران خود شود، زیرا این امر را به معنای نقض حریم شخصی آنان و بی اعتبار شدن خود می داند.
پیش از این هم پلیس فدرال آمریکا و اپل بر سر افشای اطلاعات یک گوشی آیفون درگیر شده بودند. این گوشی آیفون متعلق به عامل حوادث تروریستی سن برناردینوی آمریکا بود. پس از مقاومت اپل، اف بی آی برای دسترسی به این اطلاعات به یک شرکت امنیتی صهیونیستی متوسل شد و به داده های مورد نظرش دسترسی پیدا کرد.