هدف هکرهای روسی از دخالت در انتخابات آمریکا

هدف هکرهای روسی از دخالت در انتخابات آمریکا
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۶

کارشناسان آمریکایی در موسسه جان اف کندی آمریکا، در مورد آینده تهدیدات سایبری در سیاست با یکدیگر به مذاکره نشستند.

به گزارش گرداب، به‌تازگی موسسه جان اف کندی (JFK Jr. Forum)، در نشستی میزبان تعدادی از کارشناسان سیاسی و امنیتی بود که به بررسی موضوعات امنیت سایبری در آینده سیاست پرداختند. دو نفر از اصلی‌ترین مهمانان این نشست، رابی موک (Robby E. Mook) و مت رودس (Matt Rhoades) بودند که به ترتیب مدیر تبلیغات انتخاباتی هیلاری کلینتون و میت رامنی، در زمان برگزاری انتخابات در آمریکا بودند.

در حال حاضر، این دو نفر، به‌صورت مشترک، در زمینه «دفاع از دموکراسی دیجیتال» فعالیت می‌کنند. این پروژه، در مرکز بلفر مدرسه کندی، در حال اجراست و هدف آن، ممانعت از دخالت خارجی در انتخابات آتی است.
در شروع این نشست، هر دوی این افراد، صحبت‌های خود را با ابراز ناراحتی از تأثیرات دخالت احتمالی در کمپین‌های موردنظرشان، شروع کردند. موک، از تأثیر دولت روسیه بر کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون سخن به میان آورد و مت رودس، تأثیرات حمله هکرها به کمپین میت رامنی را شرح داد. بر اساس ادعایی جدید، کمپین میت رامنی، به‌وسیله چینی‌ها موردتهاجم قرار گرفته و این بار تنها روس‌ها، هدف اتهامات سایبری نبوده‌اند.

رودس دراین‌باره گفت: «ازنقطه‌نظر مبارزات انتخاباتی، آن چیزی که من درباره آن، بیشتر از هر چیز دیگری نگرانم، این است که تعدادی از هکرها، تصمیم بگیرند مسیر تاریخ را با هک کردن ایمیل یک ستاره رو به رشد و محبوب، تفسیر غلط آن چیزی که وی می‌نویسید یا می‌گوید یا حتی هدف قرار دادن یکی از نزدیکان او، عوض کنند. این هکرها، فقط می‌خواهند کاندیدای موردنظر را از مسیر خود منحرف کنند و به چیز دیگری نمی‌اندیشند.»

کلینت واتس (Clint Watts)، کارمند ویژه پیشین پلیس فدرال آمریکا و کارشناس کنونی جنگ‌های سایبری، یکی دیگر از مهمانان این نشست بود. وی دراین‌باره گفت: «کشورهای جهان، نه‌فقط ایالات‌متحده آمریکا، در برابر نفوذهای امنیت سایبری آسیب‌پذیر هستند. تأثیر دیجیتال روسیه بر انتخابات 2016 آمریکا، دیگر قابل‌برگشت نیست و نمی‌توان تاریخ را تغییر داد.»

وی ادامه داد: «آن‌ها هم‌اکنون بر یک موضوع ملی تأثیر گذاشته‌اند و این کار را از طریق روسیه، آلمان، فرانسه و آمریکا انجام می‌دهند.»
رودس در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «احتمال اینکه یک انتخابات، واقعاً هک شده باشد یا آرا دستکاری شده باشند، بسیار خطرناک‌تر از یک حمله سایبری است. نداشتن شواهد قوی برای اثبات انجام چنین هکی، انتخاباتی که این‌چنین مورد دست‌کاری قرارگرفته است را نیز قانونی نمایش می‌دهد.»

این کارشناس آمریکایی، ضمن تأکید مجدد بر تلاش روسیه برای تغییر روند انتخابات آمریکا، گفت: «در دنیای قطبی شده‌ای که ما در حال حاضر در آن زندگی می‌کنیم، هیچ‌کس نمی‌تواند نتیجه یک انتخابات هک شده را باور کند و این، به‌تنهایی می‌تواند یک بحران تمام‌عیار را به وجود بیاورد. این همان چیزی است که هکرها و حامیان آن می‌خواهند؛ تولید بحران!»