به گزارش گرداب، سردار غلامحسین غیبپرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی نشست خبری که صبح امروز در آستانه هفته بسیج برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت ایام آخر ماه صفر و نیز حادثه زلزله کرمانشاه اظهار داشت: این داغ بر دل همه ایرانیان نشسته و التیام دلهای داغ دیده نوع کمکی است که میتوانیم بکنیم.
وی افزود: از دولتمردان و بسیجیان و ارتش قهرمان و پاسداران سبزپوش که از اولین لحظه در صحنه بودند متشکرم.
غیبپرور افزود: تا شب گذشته از سراسر ایران از من درخواست میکردند تا به مناطق زلزله زده اعزام شوند و خیلی از افراد هم خودشان برای کمک رفتند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین تاکید کرد: برای جلوگیری از خسارات در حوادث آینده باید به سمت محکم و ایمنسازی بناهایمان برویم.
غیبپرور خاطرنشان کرد: امسال ما در حالی هفته بسیج را آغاز میکنیم که ۳۸مین سالگرد تاسیس این شجره طیبه بوده و بسیج نقش بی بدیلی در صحنه های عملی انقلاب ایفا کرده است.
وی گفت: همواره آحاد بسیجیان پشت سر بزرگ بسیجی نظام یعنی رهبر عظیم الشان انقلاب حرکت کرده اند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: مردم با ابعاد مختلف جان فشانی بسیجیان در دفاع مقدس آگاه هستند و میدانند که بسیج در عرصههای مختلف ورود فعال و موفقی داشته است.
غیبپرور با بیان اینکه بسیج تا زمانی میتواند نقش آفرینی کند که مردمی باشد، افزود: بسیج مظهر مردم سالاری دینی است شعار محوری هفته بسیج امسال هم همین خواهد بود.
وی ادامه داد: اگر خدمت به مردم را باور داشت باشیم، شک نکنید که حیات انقلاب اسلامی تضمین شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در یک سال اخیر و دوره مدیریت جدید، به رویکرد مردممداری توجه ویژه کردیم و خدمت به مردم به عنوان یک قاعده در برنامه های بسیج قرار دارد.
غیبپرور همچنین گفت: ما اعتلا بسیج در عرصههای دفاع و فرهنگ و علم و خدمت رسانی را دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: همه آحاد ملت باید در موضوع دفاع سهم داشته باشند و امسال صدهزار نفر را در قالب ۴۳۰ گردان در ابعاد نظامی آموزش تکمیلی دادهایم که این موضوع به توانمندیهای قبلی ما اضافه شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: اگر ما از فرهنگ دینی و انقلابی خود صیانت کنیم، در تداوم راه انقلاب نباید دچار شک شویم لذا دشمن هم فرهنگ ما را مورد هجمه قرار داده و خساراتی هم دیده ایم و باید اقدام اساسی کنیم.
غیبپرور گفت: ما این موضوع را در قالبهای مختلف دنبال میکنیم که یکی از آنها موضوع راهیان نور است و اگر ما بتوانیم بوسیله راهیان نور فرهنگ فداکاری و ایثار و شهادت را برای مردم بازگو کنیم حتما مورد اقبال جوانان واقع خواهدشد.
وی تصریح کرد: اگر در جاهایی دچار خسران شدیم، بدلیل کم کاری امثال بنده بوده وگرنه فطرت جوانان ما پاک است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ما هنوز در حوزه دفاع مقدس یک کتاب جامع فاخر نداریم، افزود: البته ما راضی به چاپ هر کتاب دم دستی نیستیم و معتقدیم یک کتاب فاخر بهتر از صد کتاب بیخاصیت است.
غیبپرور گفت: اگر میخواهیم قوی باشیم باید جامعه ای عالم و دانشمدار داشته باشیم چراکه جوامع بیسواد حتما مورد تحقیر دیگران قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه در بسیج چندین هزار جوان اهل علم و دانش فعالیت میکنند، اظهار داشت: ما در بسیج دور خود دیوار نمیکشیم و تعامل با بخشهای مختلف دولت از جمله بخش های علمی همواره مورد توجه ما بوده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: کارهای فوق العاده ای در حوزه علمی بسیج شده است که فناوری آن شاید تنها در اختیار دو سه کشور باشد. در حوزه خدمات اجتماعی هم ما بعنوان بسیج نمیتوان یک گوشه نشست و فقط نگاه کرد، بلکه وظیفه داریم به رفع برخی مشکلات اجتماعی کمک کنیم.
غیبپرور تصریح کرد: برای رفع آسیبهای اجتماعی ازجمله اعتیاد، ۳۲۵ محله را بعنوان پایلوت از بین ۱۸۷ شهر انتخاب کردیم و جلو رفتیم و دیدیم میشود کار کرد و سال آینده این کار را در هزار محله دنبال میکنیم.
وی گفت: درخصوص معضل طلاق نیز جلسات آگاهیبخشی را برگزار کردهایم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، گروهای جهادی را یکی از طلایی ترین دستاوردهای بسیج عنوان کرد و گفت: امسال تعداد گروههای جهادی به 10هزار رسیده است و ۸۱۰ هزار جوان در قالب این اردوها به مناطق محروم رفتند و کارهای بزرگی کردند.
غیب پرور افزود: البته تغییر مسیری در گروهای جهادی دادیم و هر گروه جهادی به مدت ۳ تا ۵ سال در یک منطقه خدمت خواهد کرد.
وی ادامه داد: کشور ما امنیت خوبی دارد اما باید آن را ارتقا دهیم و سربازان ناجا بخوبی در این حوزه انجام وظیفه کردهاند و ما هم به کمک و یاری آنها میرویم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بنا داریم ایستهای بازرسی را تقلیل دهیم و به گشتهای محلهای تبدیل کنیم تا اگر کسی پارکینگ نداشت، دغدغه سرقت ماشین خود در خیابان را نداشته باشد.
غیبپرور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در یک سال اخیر ۸ هزار تیم پزشکی و درمانی بسیج و ۱۲۰ بیمارستان در مناطق محروم و مرزی مستقر و ۷ میلیون نفر ویزیت رایگان شدند. در راهپیمایی اربعین هم پزشکان بسیجی به مردم خدمت رسانی میکردند.
وی ادامه داد: کار مهم دیگر ما، مسجد محوری است چراکه نهضت اسلامی از مساجد شروع و در آن استمرار یافت اما بعد از قبول قطعنامه و پایان جنگ غفلت عظیمی درخصوص مسجدها رخ داد.
غیبپرور گفت: بسیج را باید هم محل عبادت و هم تعاملات و هم خدمات اجتماعی ببینیم که بسیج این موضوع را دنبال میکند.
وی اولویت دیگر بسیج را پرداختن به فضای مجازی عنوان کرد و گفت: شب گذشته با وزیر ارتباطات به توافقاتی رسیدیم و گفتیم که برای استفاده درست و قابل رشد از فضای مجازی برنامه داریم و نمیشود چشممان را روی آن ببندیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما برنامههای مفصلی برای ارتقای سواد فضای مجازی داریم.
غیبپرور در بخش دیگری از این نشست خبری درخصوص اقدامات بسیج برای کمکرسانی به مردم زلزلهزده غرب کشور گفت: از همان لحظات اولیه زلزله، ستاد ویژه کمک رسانی با ریاست جانشین بسیج در منطقه مستقر شد و آنها منطقه به منطقه را سرکشی کردند.
وی افزود: برنامه بسیج در مناطق زلزلهزده، یک کار کوتاه مدت مثل امداد رسانی وکمک رسانی است اما کار دیگر با توجه به سرمای هوا، ساختن هرچه سریعتر منازل این افزاذ است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: بنده بعد از این جلسه به منطقه غرب میروم و بنا بر این است که هر استان کار ساخت منازل چند منطقه را به عهده بگیرد و شب از طریق ویدیو کنفرانس با فرماندهان سپاهای استانی جلسه داریم و این موضوع ابلاغ خواهد شد.
غیبپرور افزود: بنیاد تعاون بسیج تاکنون صدهزار بطری آب و قرص نان و 50هزار کنسرو و 2هزار تخته پتو و همچنین پتوهایی که در موکبهای اربعین بوده و نیزده هزار متر مربع موکت به مناطق زلزله زده فرستاده است.
وی افزود: البته اخباری داریم که امکانات در آنجا خوب توزیع نمیشود و از مردم و مسئولین میخواهیم اجازه دهند این امکانات به دست اهلش برسد.
غیبپرور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما دارای یک بسیج دانشجویی فعالی هستیم و امیدواریم با انتصابات جدید وزارت علوم و دانشگاه آزاد، این فعالیتها بیشتر و بهتر هم بشود.