به گزارش
گرداب، وزارت آموزش چین برنامه عملیاتی را برای توسعه هوش مصنوعی در دانشگاه های این کشور به مرحله اجرا درآورده است.
وی افزود: طرح عملیاتی وزارت آموزش چین براین اساس است که دانشگاه های این کشور باید هوش مصنوعی را از طریق تقویت دانش در مبانی نظری هوش مصنوعی، انجام تحقیقات فنآورانه و با دستیابی به پیشرفت های نوآورانه ترویج و توسعه دهند.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلامی خاطرنشان کرد: این طرح عملیاتی سه هدف را برای دانشگاه های چین تعیین کرده است.
مهراد عنوان کرد: اولین هدف این است که تا سال ۲۰۲۰ هدف دانشگاه های چین با بهینه سازی سیستم ها، محقق کردن توسعه رشته های علوم و فناوری و ارتقای نوآوری علمی، با نسل جدیدی از هوش مصنوعی مواجه خواهند شد.
وی عنوان کرد: چین امیدوار است تا سال ۲۰۲۵ دانشگاه های این کشور بتوانند تحقیقات نظری در حوزه هوش مصنوعی را انجام داده و به تعدادی از نوآوری های بدیع و تازه دسترسی پیدا کنند.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: علاوه بر توانمندی های نوآوری، انتظار می رود تا دانشگاه های چین نیروهای انسانی متخصص مرتبط با هوش مصنوعی را به منظور پشتیبانی موثر از صنایع، بازسازی اقتصادی و ایجاد جامعه ای هوشمند تربیت کنند.
مهراد افزود: در مرحله سوم، تا سال ۲۰۳۰، دانشگاه های چین به مراکز مهم نوآوری هوش مصنوعی در جهان تبدیل خواهند شد.
وی عنوان کرد: در طرح عملیاتی هوش مصنوعی، روابط بین رشته ای میان هوش مصنوعی و رشته هایی مانند ریاضیات، فیزیک، روانشناسی و جامعه شناسی نیز تعریف شده است.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تاکید کرد: تربیت ۵۰۰ عضو هیات علمی دانشگاه و ۵ هزار دانشجو طی ۵ سال آینده از از هدف های دیگر طرح عملیاتی هوش مصنوعی است.