به گزارش
گرداب، سیدابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در گردهمایی فرماندهان بسیج سازمانهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساری گفت: براساس آمار جمعیت شهرنشین به طور متوسط سه ساعت درگیر فضای مجازی هستند.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ در دنیا و منابع اقتصادی کافی نداریم، افزود: در حال حاضر به دنبال ملی کردن پلتفرمهای فضای مجازی هستیم تا از سلطه غربی فضای مجازی خارج شویم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: رسانههای فضای مجازی هم در تولید محتوا و هم در تعداد کاربران نیاز به فعالیت کاربران بسیجی دارد.
فیروزآبادی با بیان اینکه دنیا به زودی به سمت اقتصاد خدماتی پیش میرود، گفت: شکل صنعت تغییر خواهد کرد و اقتصاد کشاورزی و تولیدی کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه جامعه به سمت سالمندی پیش میرود گفت: اقتصاد اشباع شده است و برای جلوگیری از رکود و بیکاری دنیا ناگریز به سمت اقتصاد خدماتی پیش میرود.
وی افزود: ضروری است بسیج در مقابل رباتهایی که تولید لایک و کامنت میکنند فعال باشد و جبهه انقلاب را با توجه به عظمت ظرفیتهای انقلاب بازیابی کنند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به رواج ارز دیجیتال گفت: پشت پرده پیامرسانها باوجود کارکردشان، مجهول و مبهم است.
فیروزآبادی افزود: در فضای مجازی مورد تهاجم نظام غارتگری هستیم که به دنبال حکومت و بردگی ما است و این رفتار طبیعی آمریکا در حال حاضر است.
وی گفت: فضایی که محرمانهترین و خصوصیترین مسائل زندگی انسان را بدون هیچ مسؤولیتی منتشر میکند، تعریف آزادی در قانون اساسی را زیرسوال برده است.
رسانههای فضای مجازی نیاز به فعالیت کاربران بسیجی دارد
وی با بیان اینکه رسانههای فضای مجازی هم در تولید محتوا و هم در تعداد کاربران نیاز به فعالیت کاربران بسیجی دارد، افزود:ضروری است بسیج در مقابل رباتهایی که تولید لایک و کامنت میکنند فعال باشد و جبهه انقلاب را با توجه به عظمت ظرفیتهای انقلاب بازیابی کنند.
وی گفت:در هرجایی که میتوانید از توییتر و اینستاگرام گرفته تا درج کامنتهای حمایتی، حضور همه جانبه و پررنگ داشته باشید و جبهه انقلابی را تقویت کنید.
صد درصد مردم ایران از کاربران فضای مجازی هستند
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: تقریبا صد درصد مردم ایران کاربران فضای مجازی و پیام رسان ها هستند، بنابراین در حوزه لایه ارتباطی کشور با توجه به بیگانه بودن این پیام رسان ها در معرض تهاجم هستیم.
وی با بیان اینکه در دورههای تاریخی گوناگون نظام اقتصادی تغییر کرده و در دوره جدید، اقتصاد به سمت خدماتی شدن میرود،تصریح کرد: تئوری صنعتی تولید انبوه به تولید بر اساس 'خواسته هرکس' تغییر میکند، چون در دنیا صنعت و اقتصاد به اشباع رسیده و یک زنجیرهای که به دنبال این امر میآید و سالمندی دنیا دیگر دلیل خدماتی شدن اقتصاد است.
فیروز ابادی با اشاره به اهمیت فرم حکومت در دوران اقتصاد صنعتی و خدماتی گفت: برای تبدیل جامعه صنعتی به جامعه اقتصاد خدماتی نیاز به حکومتهای قدرتمند جهت تصرف لایه مردم نداریم، در غرب اتفاقی که رخ داده برای خرید اقتصاد دنیا کمپانیهای بزرگ اقتصادی تشکیل شده و این امر باعث میشود نقش حکومت خودبخود کمرنگ شود.