به گزارش
گرداب، در این اجلاس که با حضور مدیران ارشد فناوری اطلاعات ارتباطات از سراسر جهان شامل وزرا و معاونین وزرای ارتباطات کشورهای مختلف در سالن سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در شهر ژنو سوئیس برگزار شد، تندیس و لوح تقدیر جایزه جامعه اطلاعاتی (WSIS-2019) در گروه علوم پایه E-Science به دلیل طراحی و اجرای پروژه شبکه علمی ایران، به معاونت امور بینالملل شعا اهدا شد.
در این مراسم هولیون ژائو دبیر کل آی تییو (اتحادیه بینالمللی مخابرات) با اشاره به ۱۰ ساله شدن جایزه بینالمللی WSIS گفت: همکاری کشورها برای ایجاد جامعه امن ارتباطی باعث نوآوری و همکاری بیشتر بین کشورهای دنیا میشود.
در این اجلاس که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و هیأت رسمی جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند، از میان بیش از ۱۱۰۰ پروژه، از جمله شش پروژه معرفیشده جمهوری اسلامی ایران، در ۱۸ گروه از سراسر جهان که برای دریافت این جایزه در سال ۲۰۱۹ رقابت میکردند، در نهایت ۹۰ پروژه به مرحله دوم راه یافتند و در این میان شبکه علمی ایران به عنوان تنها پروژه ایرانی از میان پروژهها و طرحهای مرتبط با ICT با کسب بالاترین امتیاز موفق به دریافت جایزه E-Science این دوره WSIS شد.
طرح شبکه علمی ایران (SHOA) در سال ۹۵ طی توافقنامهای مابین سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان طرفهای دولتی و هلدینگ سیمرغ سامانه به عنوان طرف خصوصی منعقد و طی دو سال موفق شد به عنوان نخستین پروژه مشارکت دولتی - خصوصی (PPP)، شبکهای جامع، جهت حمایت از نیازهای جوامع تحقیقی و آموزشی به عنوان زیرساخت سند بالاسری نقشه جامع علمی کشور، بین دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، مراکز آموزشی و درمانی، حوزههای علمیه، ایجاد کند.
به گزارش ایسنا، همچنین محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در این خصوص در اینستاگرام خود نوشت: امروز در ژنو جایزه ویژه «جامعه جهانی فناوری اطلاعات» به ایران رسید. در اجلاس WSIS 2019 شش کاندیدا داشتیم که برای پیشرفت قابل توجه «شبکه علمی ایران» برترین جایزه را برنده شدیم. شادی همکارانم دیدنی بود و البته چهره نمایندگان کشورهایی که فکر میکردند تحریمهایشان مؤثر است.