به گزارش
گرداب، حسین حسینی در پاسخ به این سوال که جایگزین شدن آموزش مجازی و غیرحضوری را به جای برگزاری کلاسهای حضوری در این دانشگاه چگونه ارزیابی می کنید؟ اظهار کرد: دانشگاه تهران جمعیت ۴۰ هزار دانشجو و ۲ هزار هیات علمی دارد که با احتساب برگزاری دوره های نظری، برای حدود ۷۰ درصد از جمعیت دانشگاه این دوره های مجازی برگزار می شود؛ قاعدتا برگزاری کلاس های الکترونیکی برای چنین حجم مشکلاتی به همراه خواهد داشت.
معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه دروس علمی ملاحظات خاص خود را دارد و به صورت مجازی قابل ارائه نیستند، افزود: تمهیدات لازم برای برقراری کلاس های الکترونیکی در حال ایجاد شدن است تا این مدل آموزشی به خوبی اجرایی شود.
حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: براساس گزارشی که امروز به بنده ارائه شد، تعداد قابل توجهی از کلاسها به روش مجازی برگزار شده است.
وی با بیان این مطلب که در ارتباط با پهنای باند با مشکلاتی مواجه هستیم، اظهار کرد: در همین رابطه مذاکراتی با وزارت ارتباطات داشتیم تا بتوانیم از پهنای باند نهاد دیگری کمک بگیریم. از سوی دیگر مرکز یادگیری الکترونیک و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران در حال بررسی و پیگیری هستند که بتوان از قابلیت های دیگر فضای مجازی برای آموزش استفاده کرد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران ادامه داد: اعتقاد داریم روش مجازی، روش کاملی برای آموزش نیست اما با اجرایی کردن آن حداقل می توان دانشگاه و آموزش را از حالت تعطیلی مطلق خارج کرد.