به دنبال هک شدن بیش از ۵۳۰ میلیون کاربر فیسبوک و انتشار اطلاعات آنها در وب، سخنگوی این شرکت اعلام کرد فیسبوک هیچ برنامهای برای اطلاع رسانی به این افراد و پشتیبانی از آنان ندارد.
به گزارش گرداب، اطلاعات حدود ۵۳۰ میلیون نفر از کاربران فیسبوک که مربوط به قبل از سال ۲۰۱۹ است اخیراً بر روی یک پایگاه داده عمومی منتشر شده است.
اما فیسبوک قصد ندارد برای آگاه کردن افراد هک شده و مقابله با تبعات احتمالی این رویداد اقدام خاصی انجام دهد.
شرکتهای فناوری معمولاً در صورت هک شدن و سرقت اطلاعات خصوصی کاربران خود ضمن عذرخواهی از آنها، با ارسال ایمیل از این کاربران میخواهند برای تغییر کلمه عبور اقدام کنند یا برخی توصیههای امنیتی به این اشخاص ارائه میکنند.
فیسبوک ضمن تأیید تعلق اطلاعات سرقت شده به کاربران خود آنها را مربوط به قبل از سپتامبر سال ۲۰۱۹ دانسته و علت این رویداد را آسیب پذیری یکی از ابزار مورد استفاده در فیسبوک برای همگام سازی دادههای مربوط به فهرست تماس هر کاربر دانسته است.
این شرکت مدعی است آسیب پذیری مربوطه را برطرف کرده و نمیتواند به طور دقیق مشخص کند باید چه کاربرانی را از وقوع مشکل مذکور مطلع کند.
فیسبوک اذعان کرده اطلاعات هک شده زمینه سرقت اطلاعات حساس دیگری را از کاربران فراهم میآورد، اما حاوی دادههای مالی و پزشکی افراد نیست.