شرکت اپل روی مدلهای جدید اپل واچ و قابلیتهای سلامتی، صفحه نمایش چند تایی، ارتقای سرعت، مدل ورزشی مقاوم و حسگرهای سنجش حرارت بدن و قند خون کار میکند.
به گزارش گرداب، منابع آگاه اظهار کردند این شرکت فناوری آمریکایی سرگرم برنامه ریزی برای عرضه مدلهای جدید این خط محصول است که احتمال اپل واچ سری ۷ نام خواهند گرفت و پردازنده سریعتر، اتصال بی سیم بهبود یافته و صفحه نمایش به روزشده خواهند داشت. اپل قصد دارد سال آینده اپل واچ اصلی را به روز کرده و به همراه جانشین مدل پایینتر اپل واچ اس ئی و مدل جدیدی ویژه ورزشکاران رشتههای سخت عرضه کند.
اپل پیش از این قصد داشت حسگر حرارت سنج را در مدل امسال ساعت هوشمند خود عرضه کند، اما اکنون این قابلیت احتمالا در مدل سال ۲۰۲۲ عرضه خواهد شد. حسگر سنجش قند خون که به کنترل سطح قند خون افراد دیابتی کمک میکند، بعید است تا چند سال دیگر برای عرضه آماده شود.
مدل امسال اپل واچ صفحه نمایش با لبههای باریکتر و تکنیک لمینیشن که صفحه نمایش را به پوشش مقابل نزدیکتر میکند را امتحان کرده است. در مجموع ساعت جدید اپل احتمالا اندکی ضخیمتر خواهد بود، اما نه به اندازهای که توجه کاربر را جلب کند.
این مدل شامل قابلیت اولترا واید باند به روزشده خواهد بود که فناوری مشابه در محصول ایرتگ اپل است. این شرکت در کنفرانس طراحان خود که اوایل ژوئن برگزار شد، نرم افزار واچ او اس ۸ را نمایش داد که اجازه میدهد دستگاه قفل در و اتاقهای هتل را باز کند.
مدل ورزشی مقاوم ساعت اپل برای عرضه در سال ۲۰۲۱ در دست ساخت بود، اما احتمالا در سال ۲۰۲۲ عرضه میشود. مدل جدید به اپل اجازه میدهد با مدلهای مقاومی که از شرکتهایی مانند گارمین و کاسیو کامپیوتر عرضه میشود، رقابت کند.
شرکت لوکس شیر پرسیژن اینداستری مونتاژ کننده اصلی ساعت اپل است. شرکت فاکسکان هم برخی سفارشات را دریافت خواهد کرد و همچنین تولید اپل واپ اس ئی را با شرکت کومپال الکترونیکس تایوان تقسیم میکند.
سنجش حرارت بدن شیوه مهمی برای شناسایی کووید ۱۹ است و باعث افزایش تقاضا برای دستگاههایی شد که چنین قابلیتی دارند. بعضی از شرکتها حرارت سنجهای دیجیتالی عرضه کرده اند که به پورت شارژ تلفن هوشمند وصل میشوند. افزودن قابلیت حرارت سنج به اپل واچ، محصول اپل را هم ردیف تلفنهای هوشمند و دستبندهای فیتنس نظیر محصولات فیت بیت آلفابت قرار میدهد.
کنترل قند خون مدتهاست که در اپل در دست توسعه قرار دارد و قابلیتی بدون رقیب خواهد بود. اپل و شرکتهای دیگر در حال حاضر به اپلیکیشنهایی متکی هستند که به کاربران اجازه میدهند قند خونشان را به صورت دستی اندازه بگیرند. شرکتهای سازنده دستگاه پزشکی مانند دکس کام اطلاعات کنترل قند خون را با اپل واچ به اشتراک میگذارند. کاربران معمولا به انگشتشان نیشتر میزنند تا یک قطره خون برای اندازه گیری دقیق قند خون بگیرند، اما اپل به دنبال راهکاری است که قند خون را از زیر پوست اندازه بگیرد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل واچ از سال ۲۰۱۵ که برای نخستین بار عرضه شد، به یکی از محصولات مهم اپل تبدیل شده است و به همراه آیفون و آی پد اکوسیستم سخت افزاری اپل را کامل کرده و کمک کرده دستگاههای پوشیدنی، خانگی و لوازم جانبی این شرکت بیش از ۳۰ میلیارد دلار درآمد در سال مالی گذشته تولید کنند.