بر اساس جدیدترین تصاویر فاششده از رابط کاربری ویندوز ۱۱، سیستم عامل بعدی مایکروسافت دارای منوی استارت مرکزی با گوشههای گرد است.
به گزارش گرداب، ویندوز ۱۱ واقعی است و جزئیات آن در سراسر اینترنت به چشم میخورد. اوایل امروز یکی از کاربران بایدو اسکرینشاتهایی از این سیستم عامل منتشر کرد که یکی از آنها، منوی استارت متمرکز با گوشههای گرد را نشان میداد. این تصویر به کاربران حس ویندوز 10X را منتقل کرد؛ خصوصاً از آنجا که سیستم عامل مذکور نیز دارای منوی استارت با آیکونهای متمرکز بود؛ البته در حال حاضر ویندوز 10X ازکارافتاده تلقی میشود. اندکی پس از ظاهر شدن این تصاویر در سراسر اینترنت، بعضی گزارشگران دنیای فناوری توانستند نسخه اولیه ویندوز ۱۱ را پیدا و نصب کنند. این اتفاق رویداد بزرگ مایکروسافت در ۲۴ ژوئن را هیجانانگیزتر کرده است. این احتمال نیز وجود دارد که مایکروسافت قصد دارد با این کار، طرفداران ویندوز را هیجانزدهتر کند.
یکی از خبرنگاران دنیای فناوری به نام تام وارن، تصاویر فاششده را بررسی کرده است تا بتواند به جزئیات آن دست پیدا کند. به نظر میرسد ویندوز ۱۱ از نظر طراحی تفاوت چندانی با نسخه پیشین خود یعنی ویندوز ۱۰ نداشته باشد؛ اما اصلاحات قابل توجهی در رابط کاربری آن صورت گرفته است. علاوه بر گوشههای گرد، روشهای جدیدی برای کنترل کردن بخشهای مختلف وجود دارد که به کاربر امکان میدهد بهراحتی پنجرهای را به نقطه خاصی از صفحه بکشد. علاوه بر این، با اصطلاحات انجامشده یافتن همه عناوین Game Pass برای کاربر از همیشه آسانتر شده است.
اکنون که دیدیم رابط کاربری منوی استارت ویندوز ۱۱ به چه شکل است، منطقی به نظر میرسد که مایکروسافت بهطور کامل از ویندوز 10X صرف نظر کرد و تمرکز خود را روی نسل بعدی آن قرار داد. این سیستمعامل در ابتدا برای دستگاههای دوصفحهای مانند Surface Neo در نظر گرفته شده بود؛ اما سال گذشته مایکروسافت اعلام کرد به سمت استفاده از آن در لپتاپهای معمولی تمایل پیدا کرده است.
متأسفانه مایکروسافت تاریخچه بسیار خوبی در زمینه ارائه نسخههای مختلف ویندوز ۱۰ ندارد؛ احتمالا ویندوز 10 S و شکست آن را به یاد دارید. اکنون که شش سال از اولین عرضه ویندوز ۱۰ فاصله گرفتهایم، منطقی به نظر میرسد که به سمت یک سیستمعامل کاملا جدید برویم. افرادی که از ویندوز بیشتر از دیگر سیستمعاملها استفاده میکنند، امیدوار هستند بهینهسازیهای مربوط به بهبود ویندوز در تبلتها، دستگاههای ARM و رایانههای شخصی با صفحهنمایش دوتایی در نظر گرفته شده باشد.