پارلمان اروپا ضمن مصوبهاي از وزارت خارجه آمريكا خواست، مانند اتحاديه اروپا نام گروهك تروريستي منافقين را از فهرست گروههاي تروريستي حذف كند. 374 عضو از مجموع 736 عضو پارلمان اروپا به اين مصوبه راي دادند.
به گزارش
گرداب به نقل از روزنامه کیهان، دادگاه اروپايي ژانويه سال 2009 با اين ادعا كه شواهد و مدارك كافي براي اثبات تروريست بودن "سازمان مجاهدين خلق" (منافقين) ندارد، نام اين گروهك را از فهرست گروههاي تروريستي حذف كرده بود. این اتحاديه در سال 2002 منافقين را جزء گروههاي تروريستي اعلام كرده بود.
گروهك منافقين غير از فعاليتهاي گسترده تروريستي در ايران، در عراق نيز جنايات متعددي را مرتكب شده و دادگاه عالي عراق، دستور بازداشت 39 عضو اين سازمان از جمله مسعود و مريم رجوي را به اتهام جنايت عليه بشريت صادر كرده است. منافقين در بحبوحه جنگ تحميلي عليه ايران، به استخدام استخبارات صدام درآمدند.
كشورهاي انگليس و فرانسه در آستانه هر دور از مذاكرات سياسي با ايران تلاش ميكنند نام گروهك مرده و ورشكسته منافقين را احيا كنند تا به اين ترتيب خالي بودن دست خود از هر گزينهاي را جبران (!؟) كرده باشند.
پارلمان اروپا در اقدام مشابهي از دولت عراق خواسته تا حكم اعدام طارق عزيز معاون نخست وزير و وزير خارجه رژيم صدام را لغو كند. پيش از اين طالباني رئيس جمهور از امضاي حكم اعدام امتناع كرده بود، اما با اين وجود دولت عراق ميتواند حكم صادره عليه وي را به اجرا بگذارد.
طارق عزيز از مشاوران نزديك صدام به شمار ميرفت و ماه گذشته از سوی دادگاه عالي جنايي عراق به اتهام سركوب و آزار و اذيت اعضاي احزاب شيعه در دهههاي 80 و 90 ميلادي و اعمال فشار بر احزاب مذهبي به اعدام محكوم شد. وي در سال 2009 نيز به اتهام جنايت عليه بشريت به 15 سال و به اتهام كشتار كردها در دهه هشتاد ميلادي به 7 سال زندان محكوم شده بود.
اخيرا دو تن از اعضاي پارلمان اروپا هم از ايران خواسته بودند از اعدام چند تن از تروريستهاي وابسته به گروهك پژاك صرف نظر كند.
دفاع اخير اعضاي پارلمان اروپا از انواع تروريستها و جنايتكاران محكوم به اعدام، در هماهنگي كامل با سياست سرويسهاي جاسوسي انگليس و فرانسه و آلمان در حمايت و ترويج تروريسم در منطقه است. گروهكهايي نظير منافقين، پژاك، ريگي و تندر، از سوی سرويسهاي جاسوسي كشورهاي ياد شده مديريت ميشوند.