وزیر ارتباطات درباره تلگرام گفت: با نظر دادستان وقت کل کشور در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مذاکره با تلگرام در دستور کار قرار گرفت. مذاکرات پیگیری شد و تفاهماتی هم صورت گرفت. استقرار سرورهای تلگرام در ایران و حذف کانالهایی با مصادیق پنجگانه از جمله تفاهمات بود.
به گزارش گرداب، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سال ۹۶ مذاکره با تلگرام با نظر دادستان کل کشور در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، در دستور کار قرار گرفت.
«محمدجواد آذری جهرمی» که روز گذشته در کانال تلگرامی خود اعلام کرد «پرداختن به موضوع مهم حکمرانی سایبری، ضرورتی است که امروز در صدر توجهات بسیاری از کشورهاست» و برای کمک به دستاندرکاران فعال در این عرصه، قصد دارد برخی از تجربیات و مشاهدات خود را به اشتراک بگذارد، امروز درباره تلگرام و استقرار سایتهای آن در داخل کشور صحبت کرد.
وزیر ارتباطات درباره تجربه تلگرام گفت: با نظر دادستان وقت کل کشور در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مذاکره با تلگرام در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مذاکرات پیگیری شد و تفاهماتی هم صورت گرفت. استقرار سرورهای تلگرام در ایران و حذف کانالهایی با مصادیق پنجگانه از جمله تفاهمات بود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه گزارشهای هفتگی از اقدامات هم برای مراجع ذیصلاح ارسال میشد، اضافه کرد: نگاهی واقعبینانه به آمار شفافیت درخواستهای حذف توییتر و یا سایر پلتفرمها، حس دقیقتری از آنچه که بین پلتفرمها و کشورهای مختلف در حال اجراست به شما خواهد داد.
دی ماه ۹۶ «تلگرام» برای اولین مرتبه، از سوی نهادهای ذیربط به طور موقت فیلتر و پس از یک هفته دسترسی به آن ممکن شد.
اما با گذشت حدود ۵ ماه و در اردیبهشت ۹۷ حکم فیلتر تلگرام به دستور یک قاضی صادر و به همه اپراتورهای موبایل و ارائهدهندگان خدمات اینترنتی ابلاغ شد تا ارایه خدمات متوقف شود.
بر اساس آخرین اطلاعاتی که ژانویه ۲۰۲۱ منتشر شد، این پیام رسان اجتماعی ماهانه بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.