به گفتهی محققان امنیتی، گروهی از هکرها خود را به عنوان اعضای سازمان ملل متحد معرفی کرده و اقلیت مسلمانان اویغور در چین و پاکستان را هدف قرار دادهاند. طبق گزارشات به دست آمده، هکرها فایلهای مخربی را ارسال کرده و وبسایت جعلیای برای بنیاد حقوق بشر ساختهاند تا اشخاص فعال حاضر در جامعهی اویغور را شناسایی کنند.
به گزارش گرداب - طبق گزارشات به دست آمده، هکرها فایلهای مخربی را ارسال کرده و وبسایت جعلیای برای بنیاد حقوق بشر ساختهاند تا اشخاص فعال حاضر در جامعهی اویغور را شناسایی کنند.
این حادثه نشان میدهد که هکرها تا چه اندازه میتوانند برای گروههای هدف خود خلاقیت به خرج دهند. در سالهای گذشته چندین شرکت امنیت سایبری، سازمانهای رسانهای و غولهای فناوری مانند گوگل و فیسبوک توانستند تا کمپینهای هکی که اویغورها را هدف قرار داده بودند شناسایی کنند.
به نظر محققان، این گروه از هکرها چینی هستند و سعی کردهاند که افراد را فریب دهند تا قبل از باز کردن فایل مخرب، یک آنتی ویروس جعلی را اجرا کنند. این آنتی ویروس که باید از کاربران محافظت میکرده در واقع خود یک بدافزار بوده است. هدف هکرها، شناسایی افراد برجسته در جامعهی اویغور بوده است، در واقع افرادی که علاقهمند به مطالعهی اسناد سازمان ملل متحد در مورد نقض حقوق بشر هستند و افرادی که ممکن است از یک بنیاد برای کمک مالی درخواست کنند.
هکرها یک وبسایت جعلی برای سازمان ملل متحد و وبسایت جعلی دیگری برای بنیاد فرهنگی و میراث ترک که میتواند کمک مالی جمع کند، ایجاد کردند. این بنیاد واقعی است، اما هکرها یک وبسایت جعلی مخرب با استفاده از محتوای این بنیاد ایجاد کردند. محققان گفتند که بدافزار استفاده شده در این حادثه با هدف سرقت اطلاعات ساخته نشده، بلکه برای شناسایی افراد مهم و نوع رایانهای که این افراد استفاده میکنند، طراحی شده است.
محققان نتوانستند به طور دقیق هکرها را شناسایی کنند، اما در گزارش خود نوشتند که با توجه به افرادی که این کمپین به دنبال آنها بوده و از آن جایی که کدهای استفاده شده متعلق به یک انجمن هک چینی است، احتمالا این هکرها چینی باشند.
منبع:
The Vice