توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور نیازمند ایجاد زیرساختی یکپارچه

توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور نیازمند  ایجاد زیرساختی یکپارچه
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: به دنبال ایجاد زیرساختی یکپارچه برای توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور هستیم.

به گزارش گرداب، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم افتتاح پروژه فاز ۸ پلاس توسعه همراه اول اظهار داشت: اپراتور اول تلفن همراه با تکیه بر توان زیرساختی مخابرات کشور و هم افزایی حوزه‌های ثابت و سیار، نقش خود را در توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور با بهره برداری از پروژه فاز ۸ پلاس به عالی‌ترین صورت ایفا می‌کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: پروژه فاز ۸ پلاس توسعه همراه اول به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های مخابراتی کشور، پیشران توسعه صنعت ارتباطات است و در اجرای آن، شرکت مخابرات ایران با توسعه فیبر برای توسعه سایت‌های نسل سوم و چهارم و بالاتر و ایجاد پهنای باند کافی داخل مراکز برای پشتیبانی از سایت ها، حداکثر همکاری را با همراه اول در اجرا و تحقق چشم انداز توسعه فاز ۸ پلاس انجام داده است.

مهندس سلطانی گفت: در این مسیر لزوم توانمندسازی عوامل اجرایی استان‌ها و هماهنگی مناطق مخابراتی بسیار لازم است.

همچنین تلاش برای ایجاد انضباط مالی روزافزون در تمام بخش‌های مخابرات و همراه اول و ارتباط مناسب با شرکت نقش اول کیفیت (ناک) از پیش نیاز‌های به سرانجام رسیدن این پروژه مهم کشوری است.

وی با گرامی داشت تقارن برگزاری مراسم فاز ۸ پلاس با هفته بسیج، انجام چنین پروژه‌ای را محتاج جاری شدن روحیه بسیجی در سراسر مجموعه مخابرات و همراه اول عنوان کرد و افزود: فعالیت‌های همراه اول به ویژه در دو سه سال اخیر با رویکردی جدید، بسیارجامع نگر و قابل ستایش بوده است.

مهندس سلطانی تاکید کرد: اجرای این پروژه، حاصل نگاه و استراتژی درست مدیریتی است که علی رغم شرایط اقتصادی سخت تمام اپراتورها، این تحول عظیم ایجاد شده است.

وی با تاکید بر همکاری صمیمانه و پیگیرانه مخابرات ایران به ویژه در مناطق در طی دوسال گذشته برای به ثمر رساندن این پروژه گفت: این همیاری و همکاری، نمونه‌ای از همگرایی بخش ثابت و سیار و پروژه‌ای زیربنایی برای توسعه کل صنعت ارتباطات کشور است.

توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور نیازمند  ایجاد زیرساختی یکپارچه

مهندس سلطانی، ایجاد انگیزه رقابتی برای استان‌ها و مناطق مخابراتی را یکی از راهکار‌های مهم در ارزیابی عملکرد میزان هماهنگی مخابرات‌های مناطق با حوزه سیار عنوان کرد و افزود: بررسی عملکرد استان‌ها از سوی حوزه ستادی در بخش ارتباط با سیار به صورت مستمر و برنامه ریزی شده انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در صورت مواجه نبودن شرکت مخابرات ایران با مشکلات موجود، یعنی تحریم داخلی حاصل از سیاستگذاری نادرست و تحریم خارجی، این شرکت می‌توانست بسیار بهتر از وضعیت فعلی، اقدامات توسعه‌ای را در سراسر کشور انجام دهد.

مهندس سلطانی گفت: تمام مجموعه کارکنان مخابرات و همراه اول، یک خانواده هستند و در این راستا، اختیار لازم به استان‌ها در مورد حداکثر همکاری با مجموعه سیار داده شده است که این نظم مدیریتی در اجرا و تسریع پروژه فاز ۸ پلاس همراه اول بسیار تاثیرگذار است.

وی در ادامه توصیه‌هایی به مدیران ستادی و مناطق مبنی بر تعامل و همکاری را مطرح کرد و افزود: اقدام به موقع مدیران مناطق، استفاده از پتانسیل‌های فنی مخابرات در استان، برنامه ریری جامع برای اخذ پیمانکاران اجرایی توانمند، و استفاده از حداکثر پتانسیل منابع انسانی خود مخابرات برای اجرای پروژه ها، استفاده از تمام ظرفیت‌های مخابرات و در نهایت توسعه شرکت را به دنبال خواهد داشت.