دلایل اقدام صهیونیست‌ها در احیای سوژه علیرضا عسگری

تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۸۹

تضعیف روحیه عسگری که تاکنون در مقابل شکنجه سازمان‌های صهیونیستی مقاومت کرده نیز یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این سناریوی خبری است.

 رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری با به سطح آوردن سوژه "علیرضا عسگری" از طریق خبر جعلی خودکشی وی، گزارش دروغ دیگری با عنوان "اعترافات عسگری درباره نقش حزب‌الله در ترور حریری" به خورد افکار عمومی بدهد.

به گزارش گرداب به نقل از نسیم، علیرضا عسگری نظامی سابق ایران که پس از بازنشستگی به تجارت زیتون و روغن زیتون در سوریه مشغول بود در تاریخ 16 آذر 1385 از دمشق وارد هتل جیران استانبول و 2 روز بعد مفقود شد.

چند روز بعد برخی رسانه‌ها خبری منتشر کردند که معاون سابق علی شمخانی، وزیر دفاع اسبق جمهوری اسلامی ایران با همکاری موساد و سازمان‌های اطلاعاتی آلمان و انگلیس ربوده شده و در ‌‌نهایت به فلسطین اشغالی منتقل شده‌است.

پس از انتشار این اخبار، بایکوت رسانه‌ای در خصوص پرونده عسگری آغاز و رسانه‌های غربی همگی سکوت را در دستور کار خود قرار دادند.

این ماجرا همچنان در سکوت بود تا اینکه به یکباره، هفته گذشته برخی منابع خبری رژیم صهیونیستی خبری مبنی بر خودکشی عسگری در زندان "عیالون" این رژیم منتشر کردند؛ این درحالی بود که تا قبل از این، خبر ربوده شدن عسگری از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم به شدت تکذیب شده بود.

در روزهای گذشته نیز سایت بی‌بی‌سی، العربیه، دوویچه وله و دیگر رسانه‌های غربی در حالی خبر خودکشی عسگری را به تیتر اول خود مبدل کرده بودند که برخی منابع آگاه انتشار این خبر را همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری بی‌ارتباط ندانسته‌اند.

در همین راستا روزنامه "ادیار" چاپ لبنان با انتشار خبری مبنی بر اینکه "علیرضا عسگری 8 ماه پیش اطلاعاتی درباره دست داشتن حزب‌الله در ترور حریری در اختیار دادگاه بین‌المللی قرار داده است" این گمانه را تقویت کرد.

این در حالی است که سفر سعد حریری به ایران تأثیر بسزایی بر ارتباط میان نخست وزیر سنی مذهب لبنانی و حزب الله لبنان داشته است.

به نظر می‌رسد پیگیری این خط خبری از سوی رسانه‌های غربی در واکنش به افشاگری‌های حزب‌الله لبنان از پشت پرده جریانات این دادگاه و موضع‌گیری صریح رهبر معظم انقلاب در خصوص محکومیت و عدم مشروعیت رأی دادگاه حریری در دیدار با امیر قطر صورت گرفته است.

بنا بر اخبار دریافتی تضعیف روحیه علیرضا عسگری که تاکنون در مقابل شکنجه سازمان‌های صهیونیستی مقاومت کرده و هیچ همکاری با آن‌ها نداشته است، نیز یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این سناریوی خبری است.

همچنین می‌توان گفت که رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند همزمان با اعلام نتیجه دادگاه بین‌المللی ترور رفیق حریری با به سطح آوردن سوژه "علیرضا عسگری" از طریق خبر جعلی خودکشی وی، گزارش دروغ دیگری با عنوان "اعترافات عسگری درباره نقش حزب الله در ترور حریری" را به خورد افکار عمومی بدهد.