روز گذشته اقاي سعيدي مدير پروژه گرداب يعني همان پروژه اي که توسط نيروهاي اطلاعاتي سپاه کليد خورد و موجب انهدام چندين شبکه سازمان يافته از مروجين فساد و فحشاء و مطالب ضدديني در فضاي اينترنت گرديد در سخناني دوستانه با خانواده هاي ايراني به نکات بسيار مهمي اشاره کردند که متاسفانه سايتهاي خبري تنها به ارائه اصل خبر پرداخته و به خمير مايه سخنان دوستانه و نکات مهم اين نامه توجهي نکردند .
با تقديم بهترين سلامها
روز گذشته اقاي سعيدي مدير پروژه گرداب يعني همان پروژه اي که توسط نيروهاي اطلاعاتي سپاه کليد خورد و موجب انهدام چندين شبکه سازمان يافته از مروجين فساد و فحشاء و مطالب ضدديني در فضاي اينترنت گرديد در سخناني دوستانه با خانواده هاي ايراني به نکات بسيار مهمي اشاره کردند که متاسفانه سايتهاي خبري تنها به ارائه اصل خبر پرداخته و به خمير مايه سخنان دوستانه و نکات مهم اين نامه توجهي نکردند .
به محورهاي بسيار مهمي در اين نامه اشاره شده است که من تنها به چند مورد آن اشاره اي مي کنم .
آقاي سعيدي در نامه اش نوشته : متأسفانه توليد محتواي فارسي و مورد نياز قشر جوان و دانشگاهي با روند رو به رشد اين تکنولوژي در کشور، هيچ توازني با يکديگر ندارد. لذا اطلاعات غيرمفيد و مخرب در فضاي اينترنت هميشه قابل دسترستر از اطلاعات مفيد ميباشد. البته نبايد به تلاش شبکههاي فساد در اينترنت نسبت به توليد محتواي مخرب بيتوجه بود.
اين مطلب توسط کسي گفته شده که به گفته دوستان و دشمنان نظام ، مديريت يکي از قوي ترين گروههاي مقابله با جرائم سايبري را بر عهده دارد و دشمنان ايران ارتش سايبري ايران مي نامندش . يعني با شناخت کامل اين مطلب را مطرح کرده است براستي روي سخن آقاي سعيدي از پروژه گرداب با کيست ؟ چه کساني بايد در کشور توليد محتوا را مديريت مي کردند و نکردند در اينجا نقش سازمانهاي عريض و طويلي که در کشور داراي بودجه هاي ميلياردي هستند همانند سازمان تبليغات اسلامي و يا وزارت ارشاد اسلامي و يا ديگر سازمانها همانند آموزش و پرورش و مراکز علمي و تحقيقاتي و... چگونه تعريف مي شود و نقش آنها در پیشگیری از رشد شبکه هاي فساد و فحشاء و... در فضاي سايبر چيست؟
دومين مطلب مهمي که سعيدي بدان اشاره کرده و نشان از يک کار تحقيقاتي و گسترده دارد استفاده ي شبکه هاي سازمان يافته فساد و فحشاء از سايتهاي ظاهرا فرهنگي براي منحرف کردن کاربران اينترنتي بوده است بنده به عنوان يک وبلاگ نويس در اين کشور از مسئولين سوال مي کنم چه سازماني و يا چه تشکيلاتي در کشور وظيفه نظارت بر اينگونه فعاليتها را دارد يا آصلا تشکيلاتي در کشور وجود دارد؟
سعيدي :بررسي نحوه فعاليت و اعترافات عناصر اصلي شبکههاي مضلين اين ادعا را اثبات ميکند که بعضي از متهمين حتي از طريق سايتهاي فرهنگي اقدام به جذب مخاطبين و نهايتاً انحراف کاربران به سايتهاي ضداخلاقي و ضدديني و اغفال آنان کرده اند.
سومين مطلب مهم و بسيار اساسي که وظيفه تک تک اعضاي خانواده هاي کاربران اينترنتي است نظارت موثر و آگاهانه از فعاليتهاي فرزندان در فضاي سايبر مي باشد ، خانواده هاي ايراني همانطور که فرزندانشان را در محيط فيزيکي مراقبت مي کنند و تلاش مي کنند براي فرزندانشان دوستان سالم و خوب را گزينش کنند و يا مراقبند فرزندانشان در دام بلاي خانمانسوز اعتياد نيافتند بايد بسيار جدي تر در محيط سايبر نيز نظارت خود را البته به صورت آگاهانه داشته باشند .
سعيدي : از طرفي متأسفانه بخش وسيعي از خانوادههاي ايراني به دليل عدم آگاهي، نظارت مؤثري بر عملکرد فرزندان خود ندارند و اساساً فضاي مجازي را تهديدي براي فرزندان خود به حساب نميآورند. که البته به همين دليل، آسيبهاي زيادي متوجه اين خانوادهها ميگردد که نمونهاي از آن در سايت گرداب منتشر گرديد.
چهارمين مطلب بسيار مهم که آقاي سعيدي بدان اشاره کرده است نقش اطلاع رساني مهم و موثر و بهره برداري صحيح از اينترنت مي باشد چيزي که تا بحال از طرف اکثريت مطلق رسانه ها و مجموعه هاي مسئول در نظر گرفته نشده است از رسانه ملي گرفته تا روزنامه ها و مجلات و نشريات و تا سايتهاي مختلف خبري و تحليلي دولتي و غير دولتي به اين موضوع کمترين توجه را داشتند براستي چرا ؟ امروز به نظرم مردم و خانواده هاي محترمي که به نحوي با اينترنت خود و فرزندانشان سروکار دارند بايد به صورت بسيار جدي از همه رسانه ها بخواهند در اين خصوص بصورت جدي تلاش کنند ، بايد به فرزندانمان آموزش صحيح استفاده از اينترنت را بياموزيم بايد به آنها آموزش بدهيم و بدهند که اينترنت مي تواند با استفاده غلط تبديل به جهنم يک انسان شود و در مقابل با استفاده صحيح از آن مي توان به بهترينها رسيد .
سعيدي : حال، صرف نظر از اقداماتي که ميبايست توسط دستگاههاي متولي کشور، در شبکه جهاني اينترنت به طور مؤثر پيگيري شود، نقش مهم و مؤثر بهرهبرداري صحيح از اينترنت و اطلاعرساني به فرزندانمان در مواجهه و نحوه برخورد با سودجويان و شبکههاي مخربي است که با روشهاي مختلف در جهت جذب و اغفال نوجوانان و جوانان در فضاي اينترنت، نهايت تلاش خود را بکار ميبرند.
و پنجمين و شايد چکيده درد و دلهاي يک رزمنده در فضاي سايبر با خانواده هاي ايراني درخواست اين مدير قدرتمندترين سازمان انقلابي در فضاي سايبر از مسئولين و متوليان فني در کشور است که بايد مسئولين با دقت به اين مطلب توجه کرده و راه کارهاي مناسب را سريعا عملياتي کنند که در غير اين صورت مطمئن باشند هر ايراني که در فضاي سايبر بواسطه سستي و بي توجهي آنها دچار انحراف اخلاقي و اعتقادي شود آنها مسئول خواهند بود نگاه مسئولين کشور بايد يک نگاه جهادي و اعتقادي به اين مقوله باشد اگر بخواهند در سير اداري معمولي به اين مطلب بپردازند هرگز موفق نخواهند شد زيرا فرزندان ما در سپاه پاداش فعاليت خود را در فضاي سايبر تنها مديون فعاليت جهادي مي دانند.
سعيدي: ضمن اينکه اين موضوع، نافي نقش حاکميت در نظارت و ساماندهي فضاي آيتي کشور نيست و مطمئناً اقدام سپاه نيز در همين راستا صورت پذيرفته است. فلذا انتظار ميرود اکنون که ماهيت و چگونگي فعاليت سازمانيافته شبکههاي منهدم شده براي مسئولين روشن گرديده است، در جهت توسعه صحيح اينترنت در کشور همانند ساير کشورهاي پيشرفته و صنعتي، ديگر پارامترها و نيازمنديهاي علمي، فرهنگي، اجتماعي و نظارتي اينترنت جزو بخش لاينفک توسعه اين فناوري مد نظر قرار گيرد.