معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: تولیدات شرکتهای دانشبنیان در استان با ۱۵۰ مورد افزایش از ابتدای سال جاری تاکنون از ۵۹۰ به ۷۴۰ نوع کالا افزایش یافت.
به گزارش گرداب، حسن خیریانپور روز دوشنبه با تاکید بر ضرورت توجه به شرکتهای دانش بنیان در بخشهای مختلف اقتصادی استان برای رونق اشتغال و تحقق شعار سال، افزود: ۲۶ شرکت دانش بنیان با اشتغالزایی برای ۴۲۰ نفر از ابتدای فروردین تا پایان شهریور ماه امسال در مازندران مجوز فعالیت دریافت کردند.
وی خاطر نشان کرد: رهاورد افزایش دانش بنیانهای مازندران از ۹۷ مورد در پایان سال گذشته به ۱۲۳ شرکت، افزایش تولیدات در این حوزه بود و اکنون ۷۴۰ نوع کالا در حوزههای کشاورزی و صنعتی با نشان دانش بنیان و با داشتن گواهی اصالت کیفیت در استان تولید میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان این که میزان تولیدات و تعداد شرکتهای دانش بنیان در استان با توجه به تاکیدات رئیس جمهور در سال جاری باید به ۲ برابر افزایش یابد، گفت: تحقق این امر اراده و تلاش تمامی مدیران بویژه پارک علم و فناوری را میطلبد.
خیریانپور توجه ویژه به شرکتهای دانش بنیان و همراهی دستگاههای اجرایی با این شرکتها را مهمترین محور و برنامه توسعه اقتصادی مازندران در سال جاری برشمرد و افزود: میزان تولیدات این واحدهای در حال حاضر به اوج نرسیده و رونق فعالیتشان برای اشتغال آفرینی و تنوع دادن به تولیدات دانش بنیان نیازمند حمایت دستگاههای اجرایی بویژه بانکها در ارائه تسهیلات است.
وی با اعلام این که برای سال جاری ایجاد حدود ۵۳ هزار شغل پایدار جدید در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعتی و گردشگری برای استان هدفگذاری شده و تعهد محسوب میشود، تاکید کرد: طبق برنامه ریزیهای انجام شده حدود ۳۰ درصد از مشاغل پایدار جدید باید با حمایت از شرکتهای دانش بنیان محقق شود.
معاون استاندار مازندران خواستار ورود جدی شرکتهای دانش بنیان به بخش کشاورزی به عنوان محور اصلی توسعه استان شد و یادآور شد: در سال جاری برای ورود شرکتهای دانش بنیان به بخش کشاورزی برنامه داریم و در همین راستا هم حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای افزایش تولید در بخش کشاورزی با محوریت نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
خیریانپور با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر کمتر از ۲۷ درصد ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در مازندران فعال است، گفت: توسعه اقتصادی در مازندران با توجه به ویژگیهای خاص استان باید دانش بنیان باشد، ولی هم اکنون از ۲۲ شهرستان استان تنها هشت شهرستان دارای مرکز رشد و فناوری هستند.
وی با تاکید بر این نکته که استانداری برای راه اندازی مراکز رشد و فناوری در تمامی شهرستانهای استان آمادگی دارد، تصریح کرد: تمام دستگاههای اجرایی باید برای رونق و رشد اقتصادی هشت درصدی در استان پای کار بیایند و در گام نخست باید تمامی زیرساختها برای ورود آسان دانش بنیانها به اقتصاد مازندران فراهم شود.
رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۱ را به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری کردهاند و از آغاز سال تاکنون، تکاپوهایی در سطوح ارشد مدیریتی استان مازندران، دانشگاهها و پارک علم و فناوری و فعالان عرصه فناوری و تولیدات دانش بنیان استان همگام با سایر مناطق کشور شکل گرفته است.