تاسیس نیروی ضربتی آمریکا برای مبارزه با تهدیدات فناوری

تاسیس نیروی ضربتی آمریکا برای مبارزه با تهدیدات فناوری
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

دولت آمریکا «نیروی ضربتی» را برای مبارزه با تهدیدات فناوری چین و روسیه راه اندازی می‌کند.

به گزارش گرداب، معاون دادستان کل امریکا لیزا موناکو گفت که نیرو‌های ضربتی فناوری‌های مخرب از اطلاعات و تجزیه و تحلیل برای هدف قرار دادن عاملان و افراد غیرقانونی استفاده خواهند کرد.

وی روز پنجشنبه گفت: دولت ایالات متحده جدیدا با همکاری وزارت دادگستری و بازرگانی، تلاش‌های خود را برای مبارزه با تهدیدات ناشی از سرمایه گذاری‌های فناوری خارجی در کشور، کسب داده‌ها و حملات سایبری افزایش می‌دهد.

موناکو در سخنرانی در چتم هوس (Chatham House) در لندن به عنوان بخشی از مذاکرات در مورد فناوری‌های مخرب توسط دولت‌های ملی و عاملان فردی شرور، ایجاد "نیروی ضربتی فناوری مخرب" را برای مبارزه با توانایی مستبدانی که به دنبال "مزیت تاکتیکی از طریق به دست آوردن، استفاده و سوء استفاده از فناوری هستند" اعلام کرد. فناوری‌های مخرب، نوآوری‌هایی دارد که نسل بعدی قابلیت‌های نظامی و امنیت ملی را تقویت می‌کنند.

موناکو گفت که دولت ایالات متحده به طور سنتی از کمیته سرمایه گذاری خارجی در ایالات متحده (CFIUS) برای بررسی سرمایه گذاری خارجی در شرکت‌های آمریکایی استفاده می‌کند و وزارت دادگستری نیز از این کمیته برای رسیدگی به بهره برداری از دارایی‌ها و فناوری آمریکا بهره می‌برد. اما این کار در رابطه با فناوری به تنهایی کافی نیست.

موناکو بیان‌ کرد: «CFIUS تقریباً ۵۰ سال پیش در عصر معاملات آجر و ملات ایجاد شد. اما امروزه، بزرگترین خطرات، ناشی از سرمایه گذاری در دارایی‌های فیزیکی ما نیست، بلکه از معاملاتی است که در آن مجموعه داده‌ها، نرم‌افزار‌ها و الگوریتم‌ها دارایی‌های ما محسوب می‌شوند.»
 

موناکو گفت: «نیروی ضربت از اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده‌ها برای هدف قرار دادن عاملان غیرقانونی استفاده می‌کند، ما مشارکت‌های عمومی و خصوصی خود را برای سخت‌تر کردن زنجیره‌های تأمین افزایش می‌دهیم و هشدار‌های اولیه درباره تهدیدات دارایی‌های حیاتی خود مانند نیمه‌رسانا‌ها را شناسایی می‌کنیم». "هدف ما ساده، اما ضروری است - مقابله با دشمنانی که سعی دارند بهترین فناوری ما را از بین ببرند. "
 

این تلاش ادامه کاری است که امریکا انجام داده است تا در مقابله با تهدیدات وارده به دولت تهاجمی‌تر باشد. به عنوان مثال، در آوریل ۲۰۲۲، دولت‌های ایالات متحده و بریتانیا به طور فعال یک بات نت تحت کنترل ارتش روسیه به نام Cyclops Blink را مختل کردند. این دو دولت همچنین در حمله به زیرساخت‌های باج‌افزار فعال بوده‌اند، مانند عملیات ماه گذشته که سرور‌های متصل به گروه باج‌افزار Hive را از بین بردند.