سرپرست مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران از طراحی سامانه رتبهبندی و تعالی شهر هوشمند ایران توسط محققان دانشگاه تهران خبر داد.
به گزارش گرداب به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر امین فرجی با اعلام این خبر گفت: در سامانه رتبهبندی و تعالی شهر هوشمند ایران، عملیات ارزیابی شهرهای هوشمند بر اساس ۱۴۰ شاخص در ۲۰ دستهبندی صورت میگیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران درباره تعیین شاخصهای این رتبهبندی، اظهار داشت: ضمن اینکه از منابع معتبر بینالمللی نظیر ITU و ISO در زمینه استخراج شاخصها استفاده شده است، یک سری ویژگیهای بومی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشورمان نیز در تعیین شاخصها و دستهبندیها مورد ملاحظه قرار گرفته است.
دکتر فرجی از حوزههای انرژی، ساختمان، حملونقل، کشاورزی، سلامت و بهداشت، تأمین مالی، امنیت، کارآفرینی و نوآوری اجتماعی، حکمرانی، گردشگری و ... به عنوان کلان حوزههای مدنظر در این سامانه نام برد و درباره رتبهبندی شهر هوشمند ایران بیان داشت: این رتبهبندی با همکاری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور صورت خواهد گرفت.
سرپرست مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران با یادآوری وجود بیش از ۱۴۰۰ شهر در کشورمان، گفت: در فاز اول رتبهبندی شهر هوشمند، قرار است شهرهایی که دارای جمعیت بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر هستند رتبهبندی شوند که تعداد آنها ۵۴ شهر در ایران است.