در حالی عربستان سعودی و امارات متحده عربی به طور فعال تعداد زیادی از تراشههای انویدیا با عملکرد بالا را خریداری میکنند که برای توسعه نرم افزاری هوش مصنوعی ضروری است، روزنامه نگاران نگرانیهایی پیرامون سوء استفاده احتمالی از فناوری هوش مصنوعی از سوی این دولتها و تاثیرات احتمالیاش بر روند گردش آزادانه اطلاعات را مطرح میکنند.
به گزارش گرداب، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به طور فعال تعداد زیادی از تراشههای انویدیا با عملکرد بالا را خریداری میکنند که برای توسعه نرم افزاری هوش مصنوعی ضروری است.
این حرکت بخشی از رقابتهای جهانی برای دستیابی به هوش مصنوعی است که باعث کمبود این کالای مورد تقاضای سیلیکون، ولی نیز شده است.
کشورهای حاشیه خلیج فارس به طورعلنی تمایل خود را برای تبدیل شدن به رهبران هوش مصنوعی جهان ابراز کردهاند و اقدامات بلندپروازانهای برای تقویت اقتصاد خود انجام میدهند. با این حال، نگرانیهایی در مورد سوء استفاده احتمالی از این فناوری توسط «رهبران» این کشورهای نفتخیز نیز مطرح شده است.
امارات متحده عربی، اولین کشوری است که در سال ۲۰۱۷ وزارتخانه هوش مصنوعی تاسیس کرد.
دولت امارات قصد دارد موقعیت جهانی خود را به عنوان پیشگام در این زمینهها تقویت کند و در عین حال چارچوبهای نظارتی را برای جلوگیری از استفاده منفی از این فناوری تضمین کند.
مدافعان حقوق بشر و روزنامه نگاران در امارات متحده عربی و عربستان سعودی با هشدار پیرامون سوء استفاده احتمالی از فناوری هوش مصنوعی از سوی این دولتها، نگرانیهایی را در مورد تاثیرات احتمالیاش بر روند گردش آزادانه اطلاعات در این کشورها مطرح میکنند.