هند تصمیم دارد قوانینی برای نظارت بر «دیپ فیک» وضع کند. این در حالی است که نارندا مودی نخست وزیر این کشور نیز درباره این فناوری اظهار نگرانی کرده بود.
به گزارش گرداب، آشوینی وایشناو وزیر فناوری اطلاعات این کشور در جلسهای با کارشناسان، گروههای صنعتی و شبکههای اجتماعی گفت: ما تصمیم داریم پیش نویس قوانین را در چند هفته آینده تکمیل کنیم.
دیپ فیک ویدئوهای ساخته شده با سیستمهای هوش مصنوعی هستند که با تصاویر آنلاین آموزش دیده اند و بسیار واقعی به نظر میرسند.
مودی در اظهارات خود در جلسه مجازی کشورهای گروه ۲۰ از رهبران جهان خواست به طور مشترک برای قانونمند سازی هوش مصنوعی اقدام کنند و نسبت به تاثیرات منفی ویدئوهای دیپ فیک بر جامعه ابراز نگرانی کرد.
فرایند پیش نویس کردن قوانین همچنین برای فردی که محتوا را آپلود میکند و هم شبکه اجتماعی که محتوا در آن پست میشود، مجازاتهایی در نظر گرفته است.
این اقدام در حالی انجام میشود که کشورهای سراسر جهان سعی دارند هرچه سریعتر هوش مصنوعی را قانونمند کنند.
جوبایدن رییس جمهور آمریکا ماه گذشته میلادی یک دستور اجرایی امضا کرد که توسعه دهندگان سیستمهای هوش مصنوعی را که تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا، سلامت عمومی یا ایمنی هستند، ملزم میکند نتایج تستهای ایمنی را قبل از انتشار عمومی در اختیار دولت قرار دهند.
سازمان ملل متحد نیز یک نهاد مشورتی برای بررسی کردن موضوعات نظارت بر هوش مصنوعی ایجاد کرده است. این درحالی است که قانونگذاران اتحادیه اروپا پیش نویسی از قوانین آماده کردند که احتمالا ماه آینده تایید میشود.