پروژه مضلين و برخورد با سايت هاي اينترنتي مستهجن كه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در روزهاي پاياني سال گذشته به صورت آشكار از پروژه پنج ساله آن پرده برداشته شد، شوك عظيمي را به خانواده ها و جامعه ايراني وارد كرد كه غول اينترنت تا چه اندازه زندگي سالم فرزندان و جوانان را تهديد مي كند.
براي اين منظور لازم است گزارشي از فعاليت هاي سايت هاي ضد ديني و ضد اخلاقي كه اخيرا سران آنها دستگير شده اند مورد واكاوي و مداقه بيشتر قرار بگيرد. از اين رو در ذيل گزارشي از نحوه فعاليت شبكه هاي گمراه كننده مي آيد:
از سال 1382 محتواي فارسي زبان اينترنت براي مقابله با آسيب هاي آن مورد مطالعه قرار گرفت. در خلال كار مطالعاتي شش شبكه سازمان يافته ضد امنيت ملي و ضد ديني در عرصه اينترنت شناسايي شد. سرشبكه هاي اين سايت ها افرادي بودند كه با اسم هاي مستعار فعاليت مي كردند و با نرم افزارهايي كه از سرويس هاي جاسوسي آمريكا تهيه كرده بودند به اختفاي هويت خود مي پرداختند و عملاً هر گونه نفوذ به سيستم هايشان را غيرممكن كرده بودند. محتواي اين شبكه هاي ضد ديني و ضد اخلاقي با استفاده از عكس ، فيلم ها و داستان هاي مستهجن خارجي تأمين مي شد به اين صورت كه آنها را خريداري كرده و با عناوين و مشخصات و تبليغات فارسي در اين سايت ها قرار مي دادند. بعد از مدتي مقدماتي فراهم كردند كه كاربران ايراني محتواي ضد اخلاقي آنها را تأمين كنند كه با استفاده از دوربين مخفي ابتدا اين كارها را انجام مي دادند (كه عمدتاً فيلم هاي آنان از استخرها و اماكن سرپوشيده بود.) و كاربران در ادامه در قالب هاي فيلم ، عكس، داستان و صدا محتواي اين سايت ها را تأمين مي كردند تا جايي كه 17 هزار ايميل از كاربران در ورودي ايميل آنها ثبت شده بود.
¤ پوشش فلسفي
به موازات اين كار موضوع آزادي مطلق جنسي در قالب تشكيل گروه هايي شروع به فعاليت نمودند و مجلات مختلف الكترونيكي ضد اخلاقي و ضد ديني را راه اندازي نمودند كه در اين مجلات به صورت فلسفي و عملي براي جا انداختن همجنس گرايي بحث مي شد.
آنها نمي گفتند كه مسلمان نباش بلكه مي گفتند مسلمان باش ولي رابطه آزاد جنسي داشته باش، با محارم خود ازدواج كن.
آنها يك گروه را در لندن تشكيل دادند به نام همجنس گرايان مسلمان ( در صورتي كه همجنس گرايي در اسلام خلاف شرع مقدس است.) از ايران افرادي را به اين همايش دعوت كردند و به تدريج موضوعات مختلفي را به سايت هايشان اضافه كردند به اين صورت كه در بزرگترين سايت سكسي به نام آويزون به تشكيل انجمن همجنس گرايان ايراني، انجمن ضربدري، ترويج انواع رابطه نامشروع با محارم، روابط نامشروع با همسر ديگران پرداختند.
¤ داستان نويسي
گروه هاي مضلين پس از گذار از محتواي ديداري به محتواي نوشتاري روي آوردند كه تأثير و ماندگاري بيشتري دارد و داستان هاي ضدديني را ساختند. در موضوعات مختلف آنها براي مقبول و مشروع نمودن فعاليت هاي خود از انواع حربه ها استفاده مي كردند؛ يك فرد دكتر كه در شيراز معمولا به سوالات اينترنتي همجنس گرايان پاسخ مي داد و متخصص سكسولوژي بود و مدير سايت شهوت سرا به ايجاد يك رابطه جنسي جديد پرداختند و آن دكتر حاضر شد به خواسته مسئول سايت مبني بر فريب خانم خود تن بدهد كه اين عمل قبيح را انجام دادند و داستان 35 صفحه اي نيز درباره آن نوشتند و كاربران را به انجام اين عمل قبيح ترغيب كردند.
¤ مبارزه با اسلام
اعضاي اين شبكه ها در اعترافات خود بيان كرده اند كه هدف اصلي آنها از راه اندازي شبكه هاي ضد ديني و اخلاقي انحراف كاربران اينترنتي از دين اسلام است. آنها مي گفتند كه ما از طريق محتواي مستهجن، كاربران ايراني را جذب مي كرديم، احكام اسلام را به نقد مي كشيديم و به ائمه اطهار (عليهم السلام) فحاشي مي كرديم.
آنها با راه اندازي سايت هاي كافر، قرآن را آتش بزن همه احكام مسلمانان را به باد تمسخر مي گرفتند و حتي در سايت قرآن را آتش بزن از كاربران مي خواستند كه قرآن كريم را آتش بزنند و تصاوير و فيلم هاي آن را ارسال نمايند.
¤ راه اندازي جنبش سياسي
اين سايت ها در كنار فعاليت هاي لجن آلودي كه در عرصه اخلاق داشتند در مباحث سياسي روز كشور نيز وارد مي شدند و به دنبال راه اندازي جنبش هاي سياسي هم بودند. در مواقع انتخابات از كاربران مي خواستند كه انتخابات را تحريم كنند و در مواقعي به تعليم شورش هاي خياباني، تهيه مواد منفجره و كارگذاشتن آنها و تصوير برداري از انفجار آنها و ارسال آن مي پرداختند. وحيد اصغري جرثومه شيطان در اينترنت يكي از اعضاي گروهك تروريستي منافقين بود كه در هند اقامت داشت و در ايميل هايي كه براي كاربران ارسال مي كرد خود را مدير بزرگترين سايت اينترنتي فارسي زبان معرفي مي كرد. سايت اينترنتي ايران سكس ، 411 هزار عضو ريجستركننده داشت كه همه ايميل هاي آنها شناسايي شد كه برخي از آنها در خارج از كشور هستند.
¤ كليپ ها و بازي هاي مستهجن
در بازي هاي مستهجن عوامل و سردسته هاي اين شبكه ها در ابتدا اقدام به خريد جديدترين بازي هاي ضد اخلاقي مي كردند و سپس آن را به صورت رايگان در اينترنت عرضه مي كردند. در يكي از اين بازي ها كه تمام اعضاي بدن آن بازيگر انتخابي هست در محيط هاي سه بعدي به آموزش جنسي مي پردازد .
شهروز و ( شهروزخان) كه بسياري از كليپ هاي مستهجن را توليد مي كرد به نقاط مختلف كشور سفارش كار مي داد و آنها را مي خريد و در اينترنت عرضه مي كرد.
گروه مضلين در بخش هايي از سايت اقدام به ساخت راديوي اينترنتي كه داستان هاي مستجهن را به صورت صوتي مي خواند كرده بودند. آنها حتي يك كتاب 600 صفحه اي را به كتاب الكترونيكي تبديل نموده بودند تا با نصب بر روي موبايل قابل بهره برداري باشد.
¤ جرايم سازمان يافته
تجارت سكس و جرايم سازمان يافته يكي ديگر از حوزه هاي فعاليت هاي گروه ها است كه دخترهاي فراري و خانم هايي كه درصدد سفر خارجي بودند را در اتاق هاي گفت وگوي اينترنت شناسايي كرده و از آنها مي خواستند كه اعضاي بدن خود را به نمايش بگذارند كه آيا قابليت تبديل به مدل شدن را دارند يا خير وسپس براي مدل شدن با تهيه گذرنامه آن ها را در اختيار شيخ نشين هاي خليج فارس قرار مي دادند.
براي راه اندازي يك سايت مستهجن هزاران شركت و افراد زيادي بايد كار كنند كه اين سايت فعاليت كند. مثلا شركت گرين هاوس شركتي است كه تمام سايت هايي ضدانقلابي و مستهجن را ساپورت مي كند و يك سرور نامحدود به چنين سايت هاي را با كمتراز 17دلار مي فروشد.
¤ يارگيري
مسئولان اين شبكه هاي مستهجن در كشورهاي قطر، كانادا و هندوستان سكونت داشته اند و در عين حال افرادي در داخل كشور بودند كه به دنبال تشكيل گروه ها، افراد را شناسايي كرده و به اين سيستم ضد انساني پيوند مي دادند در عين حال اين گروه ها داخل كشور ميتينگ هاي حضوري برگزار مي كردند و اكثر سرگروه ها از شهرهاي مختلف ايران و خارج از كشور براي شركت در جلسات به تهران مي آمدند. اين افراد همچنين به شناسايي افراد ضد انقلاب خارج از كشور براي همكاري و فعاليت ارتباط اينترنتي برقرار مي كردند و فضاي اينترنتي و وب سايت هاي آماده را در اختيار آنان قرار مي دادند، در اين راستا مجلات و نشريات سكس پراكنده اينترنتي را جمع آوري نموده و به خود پيوند مي دادند.
نويسنده:فرهاد مهدوى
منبع:خبرگزاری فارس