ارتباط حلقه لندن با عملیات تروریستی موساد

تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۸۹

تقلای ارگان حلقه لندن برای تبرئه سرویس جاسوسی موساد، با هوشیاری همسر شهید مسعود علی‌محمدی به فرجام نرسید.

به گزارش گرداب، مسیح علی نژاد، خبرنگار فراری نشریات زنجیره‌ای که اکنون در لندن اقامت دارد و با سایت جرس همکاری می‌کند، در تماس با همسر شهید علی‌محمدی تلاش کرد اعترافات تروریست دستگیر شده و وابسته به موساد را زیر سؤال ببرد.

جرس سال گذشته نیز بلافاصله پس از ترور سبعانه دکتر علی‌محمدی، وارد فاز جنگ روانی شد و برای شعله‌ور نگه داشتن آتش فتنه، ترور این شهید را به بحث‌های انتخاباتی و جناحی نسبت داد؛ یعنی همان پروژه‌ای که موساد و سایر سرویس‌های جاسوسی جبهه استکبار دنبال می‌کردند.

اما همسر شهید علی‌محمدی در مصاحبه با جرس ضمن انتقاد از روزنامه‌های اصلاح‌طلب که به صورت کمرنگ، خبر دستگیری تروریست‌های موساد را بازتاب دادند، گفت: «من کاملا [به مسئولان پرونده] اطمینان دارم و مسئولان دارند با ما همراهی می‌کنند. به مسئولانی که به منزل ما آمده بودند هم گفتم من واقعا از زحماتشان برای شناسایی قاتل همسرم ممنونم و الان هم خیلی خوشحالم، در پوست خودم نمی‌گنجم. امروز بیرون رفتم دیدم که روزنامه‌های اصلاح‌طلب فقط یک خبر کوچولو در مورد اعترافات منتشر کردند. بالاخره این قاتلان رفتند اسرائیل دوره دیده‌اند.»

وی همچنین گفت: «من بسیار خوشحالم که بالاخره عامل ترور همسرم معرفی شده است. همه خانواده‌ام خوشحال هستند. خون همسرم مظلومانه ریخته شده بود. با بی‌انصافی و وحشیانه خون همسرم را ریختند. من خوشحالم از اینکه این مزدورانی که وابسته به خارج از کشور بوده‌اند را توانستند دستگیر کنند و با اعترافاتی که کردند نشان می‌دهد که از کجا سرچشمه می‌گیرد. من حاضرم خودم طناب دار را گردن قاتل بیندازم.»

همسر شهید علی محمدی اضافه کرد: «حتما دلم می‌خواهد از قاتل تروریست بپرسم چطور دلتان آمد این کار را بکنید؟ چون اسرائیل دشمن به شما گفت، باید چنین کاری بکنید؟»

وی درباره علت دخالت اسرائیل در این ترور گفت: «آنها نمی‌خواهند کشور ما پیشرفت کند. شوهر من از قبل هم تهدید شده بود. شهریورماه سال گذشته یک نفر به من زنگ زده بود و گفت از طرف دکتر رهبر رئیس دانشگاه تهران هستم و من اشتباه کردم و شماره تلفن همسرم را هم به ایشان دادم. بعد همسرم گفتند که منافقین بودند و او را تهدید کردند. همسرم همان موقع این موضوع (تهدید تلفنی) را به مسئولان هم اطلاع داده بود ولی متاسفانه آن زمان کم‌کاری شد، باید رسیدگی و محافظت می‌کردند از ایشان یا حداقل به ایشان می‌گفتند موبایل خودتان را عوض کنید، ولی اینکار انجام نشد. من مطمئن هستم جز خارجی کار کس دیگری نمی تواند باشد.»

همسر شهید علی‌محمدی درباره این مطلب القایی که عامل سایت جرس گفته بود با این مضمون که من پیش از این با شما مصاحبه‌ای انجام دادم که شما انتقاد کردید و گفته بودید هیچ کس پیگیر پرونده شما نیست، اظهار داشت: «آن زمان هیچی به ما گفته نشد. بعد از ترور دکتر شهریاری مسئولان آمدند سراغ ما و گزارش دادند. من گفتم چرا آنقدر دیر آمدید سراغ ما و گزارش دادید؟ گفتند دوستان خودتان نگذاشتند. من گفتم اگر می دانستم شما آنقدر تا حالا فعالیت کردید، دعای خیر من بدرقه شما بود، متاسفانه دیر فهمیدم و واقعا هم از مسئولان خیلی تشکر می‌کنم. در این یک سال به صورت شبانه‌روزی کار کردند و به من گفتند شاید بعضی‌ها حتی بیست روز نتوانستند بروند منزل و خانواده‌هایشان را ببینند و چند روز نمی‌خوابیدند در این یک سال.»

احتمال می رود یکی از دلایل این تماس مشکوک از لندن و از سوی حلقه جرس، برای کسب اطلاعات درباره برخی ابعاد پرونده تروریست‌های دستگیر شده و گزارش آن به موساد بوده باشد. پیش از این محسن کدیور چندین بار به تل آویو سفر کرده و مهاجرانی دیگر عضو حلقه لندن نیز رفت و آمدها و سخنرانی‌هایی در برخی لابی‌های صهیونیستی در آمریکا و انگلیس داشته است.
 
"مئیر داگان"، رئیس بازنشسته موساد پیش از این خرابکاری علیه برنامه هسته‌ای و تحریک و تقویت آشوب را دو شیوه موساد برای آسیب زدن به ایران عنوان کرده بود و گروهک‌های گوناگون ضدانقلاب نیز بیشترین کمک‌ها را در این دو زمینه به سرویس‌های جاسوسی بیگانه از جمله موساد ارائه کرده‌اند.
 
منبع: کیهان