ايرانيها در برابر انواع فشارها و ابزارها مرعوب نميشوند اما در يك نقطه ميتوان به آنها آسيب زد و آن فراري دادن مغزهاست.
گرداب- ديپلماسي اخير ايران، برجسته بودن چالشهايي كه آمريكا با آن دست به گريبان است را عيان ميکند. ايران به رغم مواجه بودن با تحريمها، استعدادش را براي تخريب كردن پروژههای آمريكا در همه نواحياي كه تا قبل از اين قدرت بلامنازع به نظر ميرسيد، به بهترين وجه متبلور ساخته است...
واشنگتن تايمز نوشت: به دنبال ترور رفيق حريري نخست وزير لبنان در سال 2005، سوريه منزوي شد و نيروهايش را از لبنان خارج ساخت. اما ايران در كنار اين متحد خود باقي ماند و رفتهرفته موازنه قدرت را به نفع خود تغيير داد. همه تلاشهاي آمريكا براي ايجاد شكاف ميان سوريه و ايران بيهوده ماند. دعوت اين دو كشور براي مقاومت، چالشي است مستقيم در مقابل همه تلاش هاي آمريكا براي برقراري سازش ميان اسرائيل و فلسطين.
اين روزنامه افزود: ديپلماسي اخير ايران، برجسته بودن چالشهايي كه آمريكا با آن دست به گريبان است را عيان ميسازد. رژيم ايران به رغم مواجه بودن با تحريمها، استعدادش را براي از زير تخريب كردن آمريكا در همه نواحياي كه تا قبل از اين قدرت بلامنازع به نظر ميرسيد، به بهترين وجه متبلور ساخته است. نگاهي به حاكمان كنوني ايران، اين نكته را ثابت ميكند كه آنها دانش آن را دارند كه چگونه از قدرتشان استفاده كنند. ايران در عين حال از يك نقطه آسيب پذير است؛ فرار مغزها.