نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی به منظور دسترسی به افکار عمومی و ارتباط با رای دهندگان خود؛ مهارت کار با توییتر، فیس بوک، یوتیوب و دیگر شبکههای اجتماعی را آموزش دیدند.
به گزارش
گرداب، روزنامه جروزالم پست طی گزارشی اعلام کرد که نمایندگان پارلمان اسرائیل برای درک بهتر ماموریتشان و همچنین کار با افکار عمومی و ارتباط با رای دهندگان خود؛ مهارت کار با توییتر، فیس بوک، یوتیوب و دیگر ابزارهای شبکهای اجتماعی را آموزش دیدند.
این روزنامه نوشت: آنها ممکن است قادر باشند مجلس را برای ساعتها با اطاله کلام به تاخیر بیندازند، اما آیا میتوانند با استفاده از توییتر، یک پیام را با 140 حرف (کاراکتر) ارسال کنند؟
در روز سه شنبه، اعضای کنست در کارگاهی ویژه که در زمینه آشنایی و آگاهی بیشتر آنها با توییتر، فیس بوک، یوتیوب و دیگر ابزارهای شبکهای اجتماعی بود، شرکت کردند. شبکههایی که مورد استقبال جمعیت جوان است و میتوانند یک حلقه مهم در یک دموکراسی پارلمانی باشند.
میزبان کارگاه "اشلومیت هابارون"، مدیر وبسایت دولتی طراحی شده برای ایجاد دسترسی بیشتر دولت به افکار عمومی بود. کارگاه سعی کرد یک تصویر متفاوت از شبکههای جهانی ارائه کند و بیشتر بر روی فیس بوک تاکید داشت که در حال حاضر نزدیک به 3 میلیون اسرائیلی و حداقل 50 نفر از 120 عضو کنست از آن استفاده میکنند.
قانونگذاران علاقه ویژهای به استفاده از فیس بوک برای حفظ تماس خود با رای دهندگان نشان دادند و سوالاتی درباره فرق میان شبکههای اجتماعی مختلف بین توییتر و فیس بوک، همچنین حصارها، موقعیتها و اطلاعات صفحهها درخواست کردند.
ریوون ریولین، سخنگوی کنست گفت: «ما گام دیگری برای حمایت از روابط غیررسمی میان اعضای کنست و عموم مردم برداشتیم.»
ریولین گفت: «ماهیت خدمات عمومی کنست در نگاه ما نسبت به قبل تغییر کرده است. من امیدوارم که فیس بوک اعضای کنست را به درک بهتر از ماموریتشان رهنمون سازد. وقتی کسانی که شما را انتخاب کردند نمیبینید، ممکن است آنها را فراموش کنید. اما وقتی با آنها از طریق فیس بوک ارتباط مستقیم و قوی دارید، آنها را فراموش نمی کنید.»
حقوقدانان در یک نامه به ریولین نوشتند؛ سایتهای شبکه اجتماعی ابزار بسیار مهمی در حفظ و نگهداری رابطه با رای دهندگان دارند. امروز رای دهندگان انتظار دارند به طور منظم درباره رهبرانشان که به آنها رای دادهاند هر یک یا دو روز آپ دیت باشند.
دان لاندو، مدیر عمومی کنست، کارگاه را با بحث روابط میان رای دهندگان و مقامات از طریق اینترنت در دیگر کشورها آغاز کرد، موضوعی که بر روی آن ماهها به عنوان بخشی از تلاش کنست برای ارتقای روابط با عموم مردم از طریق کامپیوتر، تلاش شده است.
وی گفت: «حتی در انگلیس نیز یک علاقه وافر در پیگیری فعالیتهای پارلمانی از طریق فیس بوک وجود دارد.»
منبع:
مشرق