مجله "شالوم لايف" در گزارشي به بررسي جديدترين تلاش رژيم صهيونيستي براي تطهير چهره ارتش اسرائيل جهت توجيه جنايات اين رژيم عليه ملت فلسطين پرداخته است.
به گزارش
گرداب به نقل از فارس، مجله "شالوم لايف" در گزارشي به بررسي جديدترين تلاش رژيم صهيونيستي براي تطهير چهره ارتش اين كشور جهت توجيه جنايات اين رژيم عليه ملت فلسطين پرداخته است.
در اين گزارش آمده است: «گروهي از كهنه سربازان اسرائيلي، به منظور ترميم افكار عمومي منفي جهان نسبت به اسرائيل، پروژه جديدي را آغاز كردهاند. آنها در اين پروژه تلاش دارند چهره جديدي از ارتشي كه در آن خدمت كردهاند را به نمايش بگذارند.»
اين گروه وب سايتي را با عنوان "با يك سرباز دوست شو" راه اندازي كردهاند كه در آن كاربران سايت ميتوانند هر سؤالي را كه ميخواهند مطرح سازند و از كهنه سربازان اسرائيلي پاسخ خود را دريافت كنند.
دانيل نيسمان، مدير عامل 24 ساله اين سايت ميگويد: «نام سرباز به ذهن بسياري از مردم، تنها يك يونيفرم را متبادر ميكند.
ما ميخواهيم كه مردم چهره انساني ارتش اسرائيل را ببينند.»
با سرلوحه قرار دادن اين شعار، نيسمان، ياگيل بينگلاس و جاش مينتز،
كهنه سربازان ارتش اسرائيل، سايت "با يك سرباز دوست شو " را راه اندازي كردهاند.با يك سرباز دوست شو، وبسايتي تعاملي است كه كابران آن به راحتي ميتوانند از كهنه سربازان اسرائيلي كه اكنون به عنوان سفيران صلح فعاليت ميكنند، هر آنچه كه در ذهن دارند بپرسند؛ در مورد دوره خدمت آنها، زندگي در ارتش يا مشروعيت و قانوني بودن فعاليتهاي ارتش و همچنين در مورد منازعات خاورميانه و سياستهاي اسرائيل در اين زمينه كه مي تواند به ذهن هر شخص بيايد.
طرحي كه به ظاهر با ارتش رژيم صهيونيستي بي ارتباط استهر يك از كاربران با مطالعه پسزمينه موجود از كهنه سربازان در سايت، يكي از آنها را انتخاب كرده و سؤالات خود را مطرح ميكند.
سپس سرباز مربوطه در حد معلومات و تجربيات خود به سؤالات پاسخ داده و آن را در اختيار كاربر ميگذارد. اين وبسايت نه با ارتش و نه با حكومت اسرائيل، ارتباطي ندارد از اين رو ديدگاههايي كه در آن مطرح ميشود، بيانگر سياستهاي رسمي ارتش نيست.
بيعلاقگي مردم به تلاشهاي ديپلماسي عمومي اسرائيلآنچه كه سبب شد اين وبسايت طراحي و راه اندازي شود، اين بود كه
هر سه بنيانگذار "با يك سرباز دوست شو"، خود را درگير جنگي يافتند كه در وبسايتهاي اجتماعي، مانند يوتيوب، عليه ارتش اسرائيل برپا بود و اتهاماتي واهي به آن وارد ميشد. به زودي آنها متوجه شدند كه براي ايجاد تغييري حقيقي در افكار عمومي نسبت به ارتش اسرائيل، پاسخ به اين اتهامات به صورت آنلاين كافي نيست. بنابراين آنها به چيزي كه آن را "ديپلماسي مردمي" نام نهادند، روي آوردند؛ با اين اعتقاد كه برقراري ارتباط شخصي و دست يافتن به تفاهم ميتواند منجر به زمينه سازيهاي مناسب براي برقراري صلح شود.
مينتز همچنين از بيتوجهي و بيعلاقگي مردم به تلاشهاي ديپلماسي عمومي اسرائيل اشاره كرد و مدعي شد كه بسياري از مردم خارج از اسرائيل، به اين تلاشها هيچ اعتقادي ندارند.
بنابراين ما تلاش ميكنيم سفيراني ديجيتال باشيم.هدف كشورهاي دشمنوبسايت "با يك سرباز دوست شو"، به هر سؤالي از هر جاي اين دنيا پاسخ خواهد گفت، اما تأكيد دارد كه
هدف اصلي آن، كشورهايي هستند كه رويكرد مثبتي نسبت به اسرائيل ندارند. بنيان گذاران اين سايت مدعي هستند كه اينترنت تنها راهي است كه به شهروندان اين قبيل كشورها اين فرصت را ميدهد كه خود بدون واسطه و به صورت مستقيم تصويري صحيح از آنچه كه واقعاً در اسرائيل در حال رويداد است ببينند.
بنيان گذاران وب سايت اميدوارند در آيندهاي نزديك، با تحكيم پايههاي پروژهاي كه آغاز كردهاند، كهنه سربازان عرب زبان و همچنين كهنه سربازان بدوين و دروزي نيز به جمع ايشان بپيوندند.