يك مقام رژيم صهيونيستي گفت: «اسرائيل روابط مخفيانه سطح بالايي با كشورهاي عربي دستخوش انقلاب داشت و روي كار آمدن اسلامگرايان اتحاد آمريكا، اسرائيل و اين كشورها را به خطر خواهد انداخت.»
به گزارش
گرداب به نقل از کیهان، "يوسي كوپرواسر"، مديركل وزارت امور راهبردي اسرائيل در گفت وگو با واشنگتن تايمز اظهار داشت: «اسرائيل از روابط مخفيانه سطح بالايي با عربستان، امارات و بحرين درباره ايران برخوردار بود و اگر اين حكومت ها در پي تحولات اخير به دست اسلامگرايان بيافتند، اتحاد آنان با اسرائيل و آمريكا به خطر خواهد افتاد.»
كوپرواسر كه پيش از اين رياست تحقيق و ارزيابي در رسته اطلاعاتي ارتش اسرائيل را بر عهده داشته، مي افزايد: «هيچ فرصتي براي تل آويو وجود ندارد كه از صلح با اسلامگرايان تندرو برخوردار شود. آنها همواره موجوديت اسرائيل را رد مي كنند و آن را رژيمي مي شمارند كه بايد از بين برود.»
وي همچنين گفت: «آمريكا مي گويد انقلاب در كشورهاي منطقه، دموكراتيك و مدرن است. ما هم خواستار چنين چيزي هستيم، اما ايران معتقد است چون مخالفانش در حال باخت هستند، پس برنده است.»
واشنگتن تايمز مي نويسد: «
اشاره كوپرواسر به ارتباط مخفيانه تل آويو با حكومت هايي نظير سعودي و بحرين و امارات عليه ايران است.»
این روزنامه آمريكايي به اوضاع مصر اشاره كرد و نوشت: «هر چند ارتش اعلام كرده به معاهده صلح كمپ ديويد وفادار است، اما نشانه هاي مخالف اين موضع ديده مي شود. نبيل العربي وزير خارجه جديد مصر مي گويد از تلاش براي محاكمه رهبران اسرائيل به جرم تجاوز در دادگاه هاي بين المللي حمايت خواهد كرد. ايمن نور يكي از سياستمداران سكولار مصر نيز ماه گذشته گفت، اگر در سال 2005 براي رياست جمهوري انتخاب مي شد پيمان صلح اسرائيل را مورد بازبيني قرار مي داد.»
كوپرواسر معتقد است
مصري ها با تربيتي كه داشته اند، اسرائيل را نامشروع و اشغالگر مي خوانند. توده مردم مصر نظريه پذيرش يهوديان در خاورميانه يا هر نقطه ديگر را مردود مي دانند.
همزمان با اين اظهارات، "موسسه واشنگتن براي مطالعات خاور نزديك" به بررسي نگراني هاي رژيم صهيونيستي از انقلاب هاي منطقه پرداخت و نوشت: «نگراني هاي اسرائيل در اين باره استراتژيك است. اتفاقات مصر و تونس و حتي بحرين و ليبي براي اسرائيل بسيار مهم است و جاي نگراني دارد. مصر پيش از اين متحد ميانه رو آمريكا و اسرائيل در جهان عرب بود. مصر و اسرائيل در مبارزه با تروريسم و اسلامگرايان همكاري داشته و حتي برنامه هاي مشتركي را براي مقابله با نفوذ ايران به اجرا گذاشته بودند. رژيم مبارك، به تل آويو براي سركوب حماس كمك مي كرد.»
اين گزارش حاكي است: «
نگراني اسرائيل از اين است كه اسلامگرايان در دوره انتقالي، غلبه پيدا كنند. اگر چنين اتفاقي در مصر پيش آيد، اسرائيل قبل از هر دولت ديگر در معرض لطمه قرار خواهد گرفت. اسرائيلي ها نگرانند كه اوضاع اردن نيز به عنوان ديگر متحد تل آويو طوفاني شود.»