عزیزترین"سران فتنه" برای آمریکا مشخص شدند

تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۰

فاصله جغرافیایی بین ایران و بحرین چند کیلومتر بیشتر نیست اما واژه "فتنه" در لغت نامه دستگاه سیاست خارجی آمریکا دارای معانی خاصی است که باید به عجایب هفت گانه جهان اضافه شود.

گرداب- ارتش بحرین در بیانیه‌ای که منتشر کرد دستگیر شدگان در این کشور را "سران فتنه" خواند و دولت آمریکا نیز از این اقدام رژیم پادشاهی منامه حمایت کرده است.

در بیانیه ارتش بحرین آمده است :«با توجه به اعلام وضعیت فوق العاده در تاریخ 17 مارس 2011 تعدادی از سران فتنه که خواستار براندازی نظام شده و با دولت های خارجی همکاری کرده اند، دستگیر شدند.»

"تحریک به تخریب اموال عمومی و خصوصی و کشتار شهروندان" نیز از جمله اتهام های افراد دستگیر شده است.
این بیانیه می‌افزاید: «ابراهیم شریف، دبیرکل جمعیت ملی دموکرات (سنی)، عبدالوهاب حسین، رئیس جنبش الوفا (شیعه)، حسن الحداد (شیعه)، حسن مشیمع، دبیرکل جنبش حق (شیعه)، عبدالهادی المخوضر (شیعه)، عبدالجلیل السنکیس، نفر دوم جنبش حق (شیعه) از جمله دستگیر شدگان هستند.

از آنجایی که دستگیری ها و کشتار در بحرین با چراغ سبز آمریکا و حضور نظامیان عربستان و امارات اجرا شده این اقدام قانونی و برای ایجاد نظم محسوب شده است.
اما جالب اینجاست که حدود یک ماه قبل برخی رسانه‌های بیگانه همچون "بی‌بی‌سی" فارسی و صدای آمریکا با انتشار خبر دروغ بازداشت سران فتنه در ایران در صدد فضا‌سازی و شیطنت برای دستیابی به اهداف خویش برآمدند.

پس از انتشار این اخبار برخی رژیم های مدعی دمکراسی و رعایت حقوق بشر از جمله آمریکا با برگزاری کنفرانس های خبری و انتشار بیانیه های متعدد از "سران فتنه" در ایران حمایت کردند.

در همین زمینه آمریکا در یک موضع مداخله جویانه بدون در نظر گرفتن خواست ملت ایران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسما خواستار آزادی سران فتنه در ایران شد.

ناظران سیاسی در منطقه می گویند تحولات اخیر در منطقه به خصوص در بحرین نشان داد که سران فتنه در ایران چقدر برای آمریکا عزیز و با ارزش هستند، علاوه بر اینکه هر روز که از تحولات منطقه می‌گذرد تناقض‌های گفتاری و رفتاری آمریکا بیش از پیش نمایان می‌شود.

مشرق