به گزارش
گرداب،"پيسيورد" نوشت: نويسندگان كدهاي مخرب ميتوانند كدهاي خود را در هر سايتي تزريق كرده و كلمات كليدي ويژه را كه هنوز كسي از آنها استفاده نكرده است، انتخاب كنند.
در اين صورت براي مثال اگر هكرها از گوگل براي يافتن كلمات كليدي و كدهاي مخرب و اجراي آنها استفاده كنند، گوگل تبديل به يكي از حاملان كدها و دستورالعملهاي مخرب ميشود.
در همين حال، شركت امنيتي "سايمنتك " اعلام كرده است كه كدهاي مخربي با استفاده از سايت تويیتر در حال گسترش هستند، بهطوري كه تنها در برزيل 11هزار رايانه را آلوده كردهاند.
در همين رابطه يك متخصص رايانه ميگويد: «زماني كه يك سايت محبوبيت زيادي پيدا ميكند، مورد توجه تبهكاران اينترنتي قرار خواهد گرفت.»
پي سي ورد مينويسد: در اين حادثه بايد به مردم هشدار دهد كه توييتر هم مانند ديگر سايتهاي ارتباط جمعي از شر هكرها در امان نيست. كاربران بايد بدانند كه اطلاعات شخصي آنها بهراحتي در دسترس همگان و به خصوص هكرها قرار ميگيرد.
از جمله خطرهاي اين مسئله ميتواند دزدي اطلاعات و هويت افراد يا سرقت اطلاعات حسابهاي بانكي آنها باشد. اين در حالي است كه بسياري از شبكههاي اجتماعي با هدف جمع كردن كاربران و آشنا كردن آنها با يكديگر، اقدام به قرار دادن اطلاعات شخصي آنها ميكنند.