معاون ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اينكه ملت ايران در 12 فروردين 58 زنگ هشدار را براي نظام سلطه به صدا درآورد، گفت: «12 فروردين فرصت منسبي براي بازخواني دستاوردهاي داخلي و بين المللي نظام جمهوري اسلامي ايران است.»
به گزارش
گرداب به نقل از معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح، سردار مسعود جزايري با گراميداشت فرا رسيدن 12 فروردين روز جمهوري اسلامي، اظهار داشت: «با گذشت 32 سال از استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي
با قاطعيت ميتوان گفت امروز نظام اسلامي به الگوي نوين براي اداره جامعه بشري مبدل شده و توانسته است راه سعادت و حيات متناسب با خلافت خليفهالهي انسان را فراروي بشريت بگشايد و گرايش ملل و جوامع استقلال طلب و تشنه عدالت و معنويت به اين مدل جامع ميتواند بيانگر اين واقعيت باشد.»
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح افزود: «كارآمدي و كارايي نظام جمهوري اسلامي در مهندسي مدل موفق حكومتي و ارائه الگويي مبتني بر آموزههاي اسلام ناب محمدي
(ص) و مردم سالاري ديني و داراي ظرفيتهاي پاسخگويي به الزامات بسترهاي مورد نياز پيشرفت و تعالي ايران عزيز آن هم بدون چشمداشت به الگوها و نسخههاي مورد توصيه بيگانگان، از يك سو زمينه را براي رويگرداني تدريجي ملتها و كشورهاي ديگر از مكاتب و مدلهاي مصنوع قدرتهاي استكباري و نيز گريز آنان از ليبرال دموكراسي غربي و سوسياليسم شرقي فراهم ساخته و از سوي ديگر دشمني و عصبانيت نظام سلطه عليه انقلاب و نظام را سبب شده است.»
سردار جزايري در ادامه با برشماري عرصه ها و حوزههاي دشمني نظام سلطه با نظام اسلامي و ملت رشيد ايران و تبيين چرايي كينهتوزي مستمر قدرتهاي زورگو و مستكبر در رويارويي با حقيقت انقلاب اسلامي، گفت: «
رمزگشايي از دشمنيها و فتنهآفرينيهاي استكبار جهاني به ويژه مثلث شيطاني امريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي عليه جمهوري اسلامي ايران نشان ميدهد آنچه آنان را در اين صحنه مغلوب خود ساخته است در حقيقت مباني ديني نظام و برخورداري آن از نعمت ولايت فقيه و رهبري حكيم، هوشمند و مسلط به درايت و مديريت مبتني بر شناخت و اشراف همه جانبه و عميق بر واقعيات و محتويات جهان امروز و همچنين حضور آگاهانه، مشتاقانه و دائمي ملت در ميدانهاي نياز انقلاب و كشور است.»
وي با ترسيم آثار، بركات و دستاوردهاي انقلاب و نظام اسلامي براي جامعه بشريت و به ويژه در صحنه نهضتهاي اخير مردمي در سطح منطقه راهبردي خاورميانه و شمال آفريقا، تصريح كرد: «
ترديدي نيست كه نقطه كانوني طوفان انقلاب و سونامي ايجاد شده عليه ديكتاتورهاي حاكم در كشورهاي منطقه، انقلاب اسلامي بوده و مشابهتهاي موجود و قابل رصد بين انقلابهاي مردمي در تونس، مصر، ليبي، بحرين، يمن با انقلاب اسلامي ايران و نيز طرحها و نقشههايي كه براي مقابله با حركت اخير ملتهاي منطقه از سوي امريكا و غربيها پيگيري ميشود به روشني گواهي ميدهد كه سرمنشأ اين نهضتها در واقع همان انقلاب اسلامي و درسها و پيامهاي رهايي بخش نظام و ملت عظيم الشأن ايران است.»
رئيس ستاد تبليغات دفاعي كشور ادامه داد: «
امروز دامنه الهامبخشي انقلاب اسلامي فراتر از منطقه مرزهاي اروپا و كشورهاي غربي را درنورديده و هم اكنون به متن جامعه انگليسي رسيده است و اين نكته را به خوبي ميتوان از عمق تصاوير اعتراضات اخير حزب كارگر و مردم انگليس عليه حزب حاكم در حمايت از انقلابهاي مردمي و الهام گرفتن از مردم مسلمان ليبي، بحرين و ديگر كشورهاي منطقه دريافت كرد.»
جزايري تأكيد كرد: «اينكه در متن اعتراضات مردم اروپا آن هم در انگليس فرياد الله اكبر برميخيزد ميتواند براي سردمداران نظام سلطه بسيار معنادار باشد و اتاقهاي فكر آنان را براي مدتها به خود مشغول سازد در عين حال شكي نيست آنها بايد در نوع نگاه محافظه گر خود و برآورد و تحليل آنچه كه امروز در جهان ميگذرد تغييرات جدي و واقعگرايانه ايجاد كنند.»
وي در پايان با اشاره به نامگذاري سال 1390 به عنوان سال "جهاد اقتصادي" از سوی مقام معظم رهبري با تأكيد بر ضرورت بسيج همه جانبه ظرفيتها و توانمنديهاي ملت و كشور در راستاي تحقق اين شعار كليدي و راهبردي و اهميت برداشتن گام هاي بلند در دستيابي به چشم انداز 1404 و الگوي پيشرفت اسلامي ايراني، گفت: «ملت ايران به بركت رهبري خردمندانه و حكيمانه رهبر معظم انقلاب و توانمنديهاي سخت افزاري و نرم افزاري نظام با اتكا به خداي متعال و مدد گرفتن از ميراث امام و شهدا بدون اعتنا به عمليات رواني و هجمههاي تبليغاتي دستگاه رسانهاي نظام سلطه و سيستمهاي جاسوسي و شبكههاي اجتماعي آنان در فضاي مجازي و اينترنت عظمت خود را ادامه داده و راهبرد تهديد، تحريم و اعمال فشار امريكايي صهيونيستي عليه خود را همچنان با شكست همراه سازد.»