"جستجوي شما نتيجهاي نداشت"، اين جمله، جملهاي است كه پس از جستجوي نام "زهرا كاظمي" در سايت بيبيسي فارسي با آن مواجه ميشويم.
به گزارش
گرداب، "زهرا كاظمي صالح"، دانشجوي ايراني شاغل به تحصيل در لندن است كه طي هفته گذشته مورد ضرب و شتم چهار دختر جوان انگليسي قرار گرفت.
زهرا كاظمي عضو انجمن اسلامي دانشجويان در حالي كه مسير روزانه خود از محل تحصيل به منزلش در انگليس را طي ميكرد، مورد حمله چهار دختر جوان انگليسي براي برداشتن حجاب از سرش قرار گرفت و به شدت مجروح شد.
ضاربين وقتي با مقاومت اين دانشجوي محجبه ايراني در حفظ حجابش مواجه شدند، در انظار عمومي و در خياباني اصلي شهر لندن، اقدام به ضرب و شتم وي كرده و پس از وارد آوردن جراحات شديد به اين دانشجوي ايراني، صحنه را ترك كردند.
سوال اينجاست كه چرا سايت بيبيسي فارسي كه خود را حامي مردم ايران ميداند در مقابل اين اقدام وحشيانه سكوت اختيار كرده؟
چرا در قسمت "بخش ويژه"، "نوبت شما" و يا چرا در بخشهاي مختلف گزارشهاي تلويزيوني اين سايت چون "كليك"، "پرگار"، "امروزيها"، "به عبارت ديگر" و... به اين موضوع اشارهاي نشده و نميشود؟!
چرا در صفحه نوبت شماي رسانه دولتي كشور انگليس سوالي تحت عنوان "ضرب و شتم دانشجوي ايراني در انگليس و مخالفت با آزادي عقيده؛ نظر شما" قرار نميگيرد؟
رسانهاي كه در اتفاقات مختلف سعي ميكند خود را "بيطرف" جلوه دهد و با مخلوط كردن اخبار درست و نادرست به اهداف سياسي خود دست يابد، چرا بايد درباره اتفاقاتي كه به قول معروف "بيخ گوش" آنها رخ ميدهد سكوت اختيار كند؟ خبرنگاران آزاد! و بيطرف بيبيسي فارسي كجا هستند تا از اين موضوع گزارش تهيه كنند؟ سايت بيبيسي فارسي كه در دوران پس از انتخابات با دامن زدن به اغتشاشات و ناامنيها در كشورمان خود را حامي مردم معرفي ميكرد، چگونه اين بار در حمايت از دانشجوي غريب ايراني عاجز مانده است؟
به نظر ميرسد ادعاي آزادي بيان و انديشه انگليس در برخورد با اين دانشجوي ايراني و ادعاي آزادي بيان و انديشه رسانه انگليس در پوشش اين خبر رنگ باخته است؛ البته پاسخ اين همه سوال بسيار واضح و روشن است، رسانهاي كه بودجه خود را از كشور انگليس تامين ميكند و خبرنگاري كه حقوق خود را ماه به ماه از اين كشور دريافت ميكند چگونه ميتواند از حقوق دانشجوي دختر ايراني كه در مقابل چشمان نيروهاي امنيتي انگليس كتك خورد را مطالبه كند؟ برخورد وحشيانهاي كه در هيچ هنجار، دين، مذهب و آئيني نميگنجد.
حسن مسلمي نائيني، مدير كل بورس و امور دانشجويان خارج وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در اين باره با بيان اينكه موضوع تعرض به حريم خصوصي دانشجوي ايراني در انگليس از سوي هر انسان آزاديخواهي محكوم است، ميگويد: «عليرغم اينكه خانوادههاي مسلمان زيادي در كشور انگليس زندگي و با رعايت كامل حجاب اسلامي در اين كشور رفتوآمد ميكنند جاي سؤال است كه چرا با يك دانشجوي ايراني اينچنين برخورد ناشايستي صورت گرفته است.»
مدير كل بورس و امور دانشجويان خارج همچنين ميافزايد: «مسئولان و دولتمردان كشور انگليس بايد نسبت به اين حركت ناشايست و ظالمانه برخورد جدي صورت دهند و متعارضين مورد بازخواست و محاكمه قرار بگيرند.»
منبع:
فارس