به گزارش
گرداب، آذرخش مكري در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: «جنبه آموزشي براي فيلمهاي پورنو مطرح نيست و بيشتر اينها را به اين دليل آموزشي ميگويند كه پخش آنها در كشورهاي توليدكننده ممنوع است يا جامعه به آن با ديد منفي نگاه ميكند. لذا در خفاي اين موضوع كه مطلبي را آموزش ميدهيم به تجارت ميپردازند و گرنه آموزشي در كار نيست.»
وي با بيان اينكه خطري كه اين فيلمها دارد پديدهاي به نام اعتياد جنسي است افزود: «به عبارت ديگر همانطور كه ما ميتوانيم به مواد مخدر معتاد شويم و اين افراد كساني هستند كه كار و زندگي خود را رها كردند و مواد مصرف ميكنند و وقتي مواد نباشد كار ديگري نميتوانند انجام دهند، ظاهراً به نظر ميرسد مغز بشر اين استعداد را دارد كه به محركهاي جنسي معتاد شود و يكي از كانالهاي اين نوع اعتياد در معرض فليم و رسانههاي پورنوگرافي قرار گرفتن است.»
مكري تصريح كرد: «علائم اين نوع اعتياد با اعتياد معمولي شبيه به هم هستند ولي متأسفانه ساليان سال به آن توجه نشده است.»
معاون مركز ملي مطالعات اعتياد خاطرنشان كرد: «اين موضوع را مانند مواد مخدر اگر درست هدايت نكنيم با معتاداني روبرو خواهيم شد. عجيب است كه زمينههاي اعتياد به آن شبيه به مواد مخدر است. لذا بايد اين موضوع در قالب بيماري مطرح شود چرا كه در برخي كشورهاي دنيا اين افراد را مانند معتادان در مركز خاصي مجبور به ترك ميكنند.»