به گزارش
گرداب به نقل از پرس تيوي، اندريا پاول که مستقيما با کودکاني که به خاطر مسائل جنسي فروخته شدهاند، در ارتباط است، گفت: «وقتي سخن از مسئلهاي به ميان ميآيد که از آن به عنوان اپيدمي ياد ميشود، تغيير فرهنگ ضروري به نظر ميرسد.»
پاول ميگويد، بيشتر قربانياني که وي با آنها ارتباط داشته، از محلههاي فقير و خانوادههاي جدا شده هستند.
وي افزود، متوسط سن کودکاني که در امريکا قرباني قاچاق جنسي ميشوند، 12 تا 14 سال است.
گروههاي خلافکار از فروش مواد مخدر به فروش کودکان براي سوء استفاده جنسي روي آوردهاند. دختران جوان به دام مرداني ميافتند که قول مراقبت از آنها را ميدهند، اما سرانجام قرباني سوء استفاده جنسي ميشوند.
کودکان اغلب به اجبار به مناطقي دور از خانه منتقل ميشوند و زندگيشان دستخوش "خشونت، اعتياد و تهديدهاي دائمي" مي شود.
همچنين در سالهاي اخير حاضر کردن مجرمان پاي ميز محاکمه دشوارتر شده است. زيرا قاچاقچيان از اينترنت براي رديابي قربانيان خود استفاده ميکنند، اين بدان معناست که نيروهاي امنيتي نميتوانند بسياري از اين دختران و زنان جوان را در خيابانها بازداشت کنند.
ناتان ويلسون بنيانگذار مؤسسه Project Meridian ميگويد: «در امريکا قاچاق جنسي شايع است. در اين کشورهيچ منطقه، نژاد، مذهب، طبقه اجتماعي و کودکي ايمن نيست.»
امريکا مقصد شماره يک قربانيان قاچاق جنسي در جهان به شمار ميآيد.
به گفته ويلسون، 1.6 ميليون کودک زير 18 سال، بومي و خارجي در تجارت جنسي خريد و فروش شدهاند.
از ميان هر 69 کودکي که سال گذشته از دست قاچاقچيان جنسي رهايي يافتهاند، 23 نفر در منطقه "پاجت سوند" ايالت واشنگتن پيدا شدهاند.
قاچاق انسان در ايالت واشنگتن را از آن رو ميتوان امري عادي تلقي کرد که از زمان غيرقانوني شدن آن در سال 2003 تاکنون، فقط يک مورد محکوميت در ارتباط با اين گونه پروندهها به چشم ميخورد.
قاچاقچيان انسان سالانه حدود 9.5 ميليارد سود ميبرند. قاچاق انسان پس از قاچاق مواد مخدر در رده دوم جنايتهاي بينالمللي جاي دارد.