به گزارش
گرداب به نقل از اشراف، وی در خصوص این جنگ اطلاعاتی که اساس آن بر حقوق بشر نهاده شده، افشا می کند که لایحه جدیدی قرار است سیاست خارجی آمریکا را متمرکز کند و "حقوق" مردم ایران را در اولویت سیاست خارجی ما قرار بدهد. همین اقدام را در ارتباط با شوروی سابق کردیم که موفقیت آمیز بود و شوروی سقوط کرد. فکر می کنم باید این استراتژی را در مورد ایران هم اعمال کنیم.
برجسته سازی نام مخالفان، استراتژی آمریکا برای براندازی ایرانمهمترین استراتژی که سیاست خارجی آمریکا به صورت کاملا یکپارچه دنبال خواهد کرد برجسته سازی نام مخالفان ایرانی خواهد بود.
از این رو این سناتور جمهوریخواه در خصوص نقش و مسئولیت گزارشگر مخصوص حقوق بشر در ایران شده گفت: «این فرد مسئول هماهنگی سیاست خارجی آمریکا در رابطه با ایران خواهد بود و اطمینان حاصل خواهد کرد که پرونده مخالفان برجسته، در بالاترین اولویت قرار گیرد. اما مهم ترین وظیفه این فرد این است که نام مخالفان برجسته ایرانی و پرونده هایشان را در رسانه های غربی، عربی و بین المللی مطرح کند و این که چرا در زندان هستند. برای مخاطبان فارسی زبان در کشورهای مختلف دنیا و در داخل ایران و همینطور در رسانه های بین المللی، درباره این افراد و مبارزات آنان صحبت کند.»
وی اذعان می کند، این یک برنامه مشخص است که از سوی سیاست خارجی دنبال می شود و برنامه ریزی آن از مجلس سنا شروع شده و دستگاه سیاست خارجی آمریکا آن را اجرا می کند.
در این خصوص وی چنین می گوید: «ما در حال حاضر این کار را در مجلس سنا شروع کرده ایم و حالا از وزارت امور خارجه می خواهیم که در این باره اقدام کند. ما چهار نفر را انتخاب کردیم، یکی از آنها جعفر پناهی، یکی از برجسته ترین کارگردانان ایرانی است که در فضای بین المللی فیلم وارد شده و تصویر متفاوتی از ایران را به نمایش گذاشته و فیلم هایی ساخته که حکومت با آنها مخالف است.»
وی می گوید ما آنها را به عنوان نماد حقوق اولیه ای معرفی می کنیم که متعلق به تمامی مردم ایران است. در مورد مخالفان حکومت شوروی همین استراتژی را بهکار بسته و موفق به سقوط شوروی شدیم.
سناتور مارک کِرک در خصوص برجسته سازی نام مخالفان تاکید می کند: «ما باید به این مخالفان کمک کنیم و صدای آنان در فضای بین المللی باشیم و مطمئن شویم که همه در ایران و در جامعه بین المللی اسم آنان را می دانند و پرونده شان را می شناسند.»
مارک کرک در خصوص برجسته کردن صدای جنبش سبز و حمایت رسانه ای برای اینکه صدای بین المللی داشته باشند اینگونه افشا کرد: «وقتی صدایی از چندین کشور شنیده شود، دیگر به معنی اهداف یک کشور برای کشور دیگر نیست. ما نیاز داریم که این صداها را در ایالت متحده، کانادا، فرانسه، بریتانیا، آلمان، ژاپن، استرالیا و سراسر دنیا بشنویم، که به این صدا یک نیروی ویژه اخلاقی بدهد. ضمنا مسائل فنی هم وجود دارد که باید انجام دهیم. ایالات متحده باید اینترنت مستقیم را از طریق ماهواره در اختیار ایران قرار دهد که شما نتوانید از سوی رسانه های دولتی کنترل شوید و اجازه داشته باشید هر چه می خواهید بگویید، باید بتوانید از دولت ایران انتقاد کنید.»
اینترنت ماهواره ای برای نفوذ در مردم ایرانمارک کرک در خصوص تلاش های آمریکا برای ارتباط مستقیم با مردم ایرن برای عملیات روانی و نفوذ بیشتر می گوید:« امیدواریم از رسانه های جدید استفاده کنیم مثل توییتر، مای اسپیس، فیس بوک و انواع روش های اینترنتی به علاوه موبایل و اس ام اس. فکر می کنم صدای آمریکا، بی بی سی و الجزیره، همگی مخاطبانی در تهران دارند. اما ضمنا می خواهم سرویس اینترنت مستقیم به ایران ارائه کنیم که مردم ایران مجبور نباشند از طریق دولت به اینترنت متصل شوند، بلکه فقط با یک دیش ماهواره در حیاط خانه شان، هر چیزی که می خواهند تماشا کنند و بدون واسطه دولت، هر چیزی که می خواهند بگویند.»