Gerdab.IR | گرداب

آمريكا به تروريست‌ها دفتر رسمی داد

تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۰

اغلب گروه‌هاي ۳۰ گانه تروريستي، دفتري در آمريكا ندارند و در اين بين، سازمان منافقين يك استثنا است كه دفتر نمايندگي رسمي آن در ساختمان باشگاه مطبوعات در خيابان ۱۴ واشنگتن دي. سي است.

گرداب- گروهك تروريستي منافقين كه در سال ۱۳۴۴ با هدف سرنگوني رژيم وابسته پهلوي و مقابله با امپرياليسم جهاني به رهبري آمريكا تشكيل شد، پس از ۴ دهه از اولين اقدام تروريستي عليه آمريكا و فراز و فرود تا به آنجا پيش رفت كه با تغيير كلي در ايدئولوژي خود امروز به جيره خوار آمريكا تبديل شده است.

مواضع رنگارنگ و متناقض سازمان در مقابل آمريكا
در آذر و دي ماه ۱۳۵۸مطبوعات و خبرگزاري‌ها از نامه "سناتور ادوارد كندي" به امام خميني رحمة الله علیه خبر دادند كه در جهت تلاش براي آزادي گروگان‌هاي سفارت آمريكا در تهران ارسال شده بود.

مجاهدين خلق با تيتر طنزآلود "كندي حامي اسلام مي‌شود!!" طي مقاله‌اي در نشريه رسمي خود كندي را مورد حمله قرار دادند.

 سوتيتر مندرج در صدر اين مقاله چنين بود: در پشت پرده همه توطئه‌هاي عليه ايران دست سرمايه داران و كارتل‌ها، تراكت‌ها و كورپريشن‌هاي عظيم امپرياليستي نهفته است.

همين نشريه در ارديبهشت ماه ۱۳۷۲از پيام "سناتور ادوارد كندي" به راهپيمايي و تظاهرات شوراي مقاومت رجوي خبر مي‌دهد و از جمله مي‌نويسد: سناتور كندي در پيام خود خطاب به جامعه ايرانيان مقيم ماساچوست با ستايش از تلاش‌هاي آنان براي تحول دموكراتيك در ايران از اينكه در روز تظاهرات به علت كار نخواهد توانست "براي اعتراض عليه نقض حقوق بشر در ايران" حاضر شود، اظهار تأسف كرده است.

تكذيب مواضع و عملكردهاي ضدآمريكايي سازمان و پوشش سياسي آن از سوی "شوراي ملي مقاومت" در جواب شتابزده و عجولانه‌اي كه به وزارت خارجه آمريكا داد، كاملاً مشخص است.

سازمان در اين گزارش ادعا و اصرار دارد كه اين سازمان در دوران فعاليت خويش به خصوص دوران ۲۸ ماه فاز سياسي از بهمن ۱۳۵۸ تا خرداد ۱۳۶۰ نه تنها در جبهه ضد آمريكا قرار نداشته كه حتي در تقابل با جريان‌هاي ضد آمريكايي بوده است!

ديدگاه حزب توده در مورد سازمان مجاهدين
تلاش گروه رجوي در زدودن "اتهام ضد آمريكايي" از سازمان به حدي منفعلانه و از موضع ضعف صورت گرفته است كه بي شك همه كساني را كه در سال‌هاي پيش شاهد "سوپر راديكاليسم" سازمان در برخورد با مقوله امپرياليسم بوده‌اند به حيرت مي‌اندازد.

در تير ماه ۱۳۵۸ برادران عسكري از هواداران فعال مجاهدين در استان فارس به اتهام فعاليت به نفع امپرياليسم به دستور حاكم شرع دستگير و بعداً اعدام شدند.

درست به دليل همين پافشاري بر آزادي‌هاي سياسي بود كه رهبران "حزب توده" همواره مجاهدين را "پايگاه ليبراليسم و امپرياليسم معرفي مي‌كردند و بي جهت نبود كه توطئه شمار "حزب توده" اقدام‌هاي مجاهدين را در آن سال‌ها يكي بعد از ديگري توطئه آمريكايي معرفي مي‌كرد.

سازمان كوشيده است با تشبث به جريان مرده‌اي مثل "حزب توده" آن را به نحوي كه خوشايند آمريكاييان باشد، خرج كند. به زعم رجوي و گروهش وابستگي "حزب توده" به شوروي سابق در حافظه سياسي دولتمردان آمريكايي نقش بسته است و لابد هر جرياني كه (به هر علتي) با آن حزب در چالش بوده، مي‌تواند در خط موافقت با آمريكا قلمداد شود.

چرايي برگزيدن عنوان ضد آمريكايي از سوي سران سازمان
با توجه به سوابق سازمان و با استناد به منابع مكتوب و رسمي آن، ۲ فرض را مي‌توان در نظر گرفت: نخست آنكه مواضع مجاهدين خلق در سال‌هاي ۱۳۵۸ و ۵۹ همان بوده است كه رسماً اعلام مي‌شده و آنچه اكنون در تلاش براي نفي آن به طور شتاب‌زده عنوان مي‌كنند واقعاً و جداً وجود داشت؛ دوم اينكه اظهارات فعلي سازمان عين حقيقت است و گروه مزبور هيچگاه واقعاً و جداً ضد آمريكايي نبوده است.

نتيجه‌اي كه از صحت فرض نخست حاصل مي‌شود جز اين نيست كه سازمان در روند رو به رشد جدايي از مردم و فرو رفتن در لاك فرقه‌اي به دگر ديسي دچار آمده و از يك "نيروي ضدامپرياليستي" به متكدي حمايت كاخ سفيد و كنگره آمريكا بدل شده است.

صحت فرض دوم دليلي ديگر بر مجموعه دلايل نفاق سازمان افزوده و روشن‌تر مي‌سازد كه مردم ما در اطلاق عنوان "منافق" به سازمان مجاهدين خلق به خطا نرفته‌اند و اين صفت برازنده چنين تشكيلاتي است، مداركي كه پس از اين خواهد آمد ادعاهاي فعلي گروه رجوي را نقض مي‌كند.

در تبيين جايگاه و علل مواضع مستندي كه از سازمان نقل مي‌شود بايد گفت كه اين جريان در آغاز پيروزي انقلاب اسلامي در جهت بهره برداري از خشم ملت نسبت به آمريكا و جذب نيروهاي جوان انقلاب خود را "ضدآمريكايي‌ترين" نيروي سياسي جامعه قلمداد مي‌كرد.

سازمان در تداوم اين جهت‌گيري و به منظور بالا بردن مد راديكاليسم و در نتيجه ميدان دار شدن در عرصه چالش‌هاي سياسي همواره به امام خميني رحمة الله علیه تأسي مي‌جست و از آمريكا با عناوين "دشمن اصلي" و "شيطان بزرگ" نام مي‌برد؛ تاكتيكي مقطعي و پراگماتيستي و نه موضعي جدي و راهبردي.


اعلاميه آمريكا درباره سازمان‌هاي تروريستي و گروهك منافقين
در ۱۶مهرماه ۱۳۷۶(هفتم اكتبر ۱۹۹۷) وزارت امور خارجه آمريكا سازمان مجاهدين خلق را رسماً به عنوان "سازمان‌هاي تروريستي" معرفي كرد. "مادلين آلبرايت"، وزير امور خارجه وقت آمريكا طي اظهاراتي به خبرنگاران ضمن اعلام ۳۰ سازمان خارجي به عنوان سازمان‌هاي تروريستي تصميمات متخذه از سوي دولت آمريكا عليه اين سازمان را نيز تشريح كرد.

به دنبال اين اعلام آمريكا اقدامات قانوني عليه اين سازمان را آغاز كرد. "قانون ضد تروريسم" كه در سال ۱۹۹۶ به تصويب كنگره آمريكا رسيد و تهيه اين فهرست نيز بر اساس آن انجام شد، پرداخت پول يا هر نوع كمك مادي ديگر به هر يك از اين ۳۰ گروه را غيرقانوني اعلام كرده است. اين قانون هر كس را كه در داخل آمريكا به سر مي‌برد يا مشمول مقررات آمريكا قرار دارد را شامل مي‌شود.

سازمان به دنبال اين اطلاعيه بيانيه اي را در واشنگتن دي. سي انتشار داد كه محور اصلي و عمده آن متهم ساختن آمريكا به سازش با جمهوري اسلامي ايران بود.

سازمان در اين بيانيه اقدام آمريكا در تروريست شناختن خود را "ادامه سياستي كه با اجراي ايران گيت به عنوان بخشي از معاملات پنهاني با ديكتاتوري تروريستي مذهبي حاكم بر ايران آغاز شده است " تبيين كرد.

مجاهدين خلق جمع آوري پول در آمريكا را حاشا و تهديد كردند كه "از طريق مجاري مناسب قانوني و قضائي در آمريكا عليه اين اتهام تروريستي" اقدام خواهند كرد.

منافقين، تنها سازمان تروريستي مستقر در آمريكا
بر اساس قانون مصوب كنگره و تصميم وزارت خارجه آمريكا، هر كس كه هر مقدار پولي پس از ۱۷مهر ۷۶ به مجاهدين خلق پرداخت كند مشمول جريمه‌اي بالغ بر ۱۰ سال حبس مي‌شود. در ضمن اعضاي سازمان مزبور كه در خارج از آمريكا به سر مي‌بردند، نمي‌توانستند ويزاي ورود به آمريكا را دريافت كنند.

وزارت خزانه داري آمريكا اعلام كرد كه فهرستي نيز از "نام‌هاي پوششي" كه بسياري از اين سازمان‌ها براي جمع آوري يا هزينه كردن پول از آنها استفاده مي‌كردند، تهيه كرده و دراختيار بانك‌هاي آمريكا گذارده است.

نام‌هاي پوششي گروه رجوي در ذيل گزارش وزارت امور خارجه آمريكا بدين قرار است: انجمن دانشجويان مسلمان ايراني، شوراي ملي مقاومت، ارتش آزادي بخش ملي ايران و سازمان مجاهدين خلق ايران.

اغلب گروه‌هاي ۳۰ گانه تروريستي دفتري در آمريكا ندارند و در اين بين، سازمان يك استثنا است كه دفتر نمايندگي رسمي آن در ساختمان باشگاه مطبوعات در خيابان ۱۴ واشنگتن دي. سي است.

طبق اظهارات يك مقام اداره مهاجرت و تابعيت آن دسته از افراد سازمان كه اقامتشان در آمريكا صورت قانوني دارد، چنانچه مرتكب اقدامات تروريستي شوند يا به جمع آوري اعانه بپردازند و يا در صدد عضوگيري افراد جديد براي سازمان برآيند، اخراج خواهند شد.

منبع: فارس