بی‌بی‌سی:

اینترنت بلای فرقه سبز شده است

تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۰

سایت بی‌بی‌سی فارسی از مشوقان فتنه گران، ضمن اذعان به مرگ فتنه به فکر چاره جویی برای احیای این جریان افتاد.

به گزارش گرداب به نقل از جوان، سایت متعلق به وزارت خارجه انگلیس با اشاره به برخی اقدامات زندانیان حوادث بعد از انتخابات، نسبت به عدم اقبال عمومی به تحرکات آنان، اذعان کرده است که اینترنت باعث "بی عملی سیاسی" فتنه گران شده است.

این سایت همچنین با بیان اینکه اقدامات حامیان این فتنه با اقدام برخی از محکومان حوادث بعد از انتخابات تناسب کافی ندارد از مخاطبان خود پرسیده است که نظر آنان در این باره چیست؟ آیا فعالان عرصه سایبری این جریان واکنش مناسبی به اعتصاب غذای فتنه گران انجام داده اند؟ آیا حمایت از طرق مختلف مانند ضبط و انتشار پیام های ویدئویی و درخواست برای پایان اعتصاب، واکنش جدی‌ای است؟

بی‌بی‌سی در ادامه تصریح کرده است: شما در این باره چه فکر می کنید؟ تعریف شما از "عمل سیاسی" در اعتراض های مدنی چیست؟ به نظر شما آیا فعالیت‌های اعتراضی در فضاهای مجازی مانند وبلاگ ها و سایر شبکه های اجتماعی را می توان عمل سیاسی نامید؟

 در همین زمینه برخی از مخاطبان این سایت نیز در پاسخ به این پرسش ها اپوزیسیون را افرادی که تنها از دریچه اینترنت به ایران می نگرند، معرفی کرده و در این زمینه تاکید کردند: ««شما وقتی از پای کامپیوتر و اینترنت پاشین و به داخل اجتماع برین، تفاوت بسیار بسیار زیادی رو مشاهده خواهید کرد. مشکل ایرانیان خارج از کشور هم همینه که تنها از طریق همین فضای مجازی جامعه ایران رو بررسی و درک می‌کنند و این باعث دور افتادن این افراد و فعالین این فضا از واقعیت جامعه می‌شه.»
 
همچنین یکی از مخاطبان این سایت در پاسخ به این سوالات، فرقه سبز را تلاشی بورژوایی خوانده و در این زمینه تصریح می کند: «جنبش بورژوازی سبز قرار بود طبقات مرفه و بی‌درد جامعه را با سلاح توییتر و فیس بوک روانه براندازی انقلاب کند که در عمل این شوالیه ها و بهادران اینترنتی به دون کیشوت‌های متوهمی تبدیل شدند که مرد و زن این میدان نبرد نبودند.»