Gerdab.IR | گرداب

نمايش اقتدار سربازان گمنام صاحب الامر (عج) دنيا را مبهوت كرد

تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۸۸

عملیات دستگیری عبدالمالک ریگی را می توان دستاوردی بزرگ برای دستگاه اطلاعاتی و امنیتی ایران دانست که با توجه به حضور ریگی در خارج کشور و حمایت سرویس های اطلاعاتی غربی و عربی از او با همکاری وزارت خارجه، نیروی انتظامی، نیروی هوایی و وزارت کشور به صورت یک کار تیمی تدارک دیده شد.

سکانس اول:
کسانی که تا چند لحظه دیگر کشته می شوند در اعتراض و مخالفت با گروه ریگی با جمهوری اسلامی به قتل می رسند.
سکانس دوم:
نوجوانی با گریه می گوید من کاره ای نیستم دانش آموز کلاس یازده ام.
سکانس آخر:
صحنه های وحشتناک از تیرباران تعدادی از مردم بی گناه توسط گروه ریگی.
در فیلم دیگری عبدالمالک ریگی که از قتل و کشتار سیر نشده است دستور قتل برادر زن برادر خود را با یک چاقوی کند می دهد و چند دقیقه او و دوستانش شاهد مرگ رنج آور یک انسان می مانند و ...
اینها تنها صحنه هایی از جنایات گروه جندالله به رهبری عبدالمالک ریگی است که به شکلی تاسف بار جلوه می کند.


جنایات تاسوکی، حادثه محور بم- کرمان، بمب گذاری در مسجد علی ابن ابیطالب زاهدان و جنایت شورو چندین مورد از جنایت بارترین اقدامات تروریستی ریگی و دوستان او هستند.
کشتار و جنایتی که در کنار فجیع ترین حوادث تروریستی جای می گیرد.
جلادی که از حمایت بی سابقه و چند ساله دستگاه های اطلاعاتی درون و بیرون از کشور برخوردار بود تا جایی که این دستگاه های اطلاعاتی مانع از دستگیری و مجازات او می شدند.
علاوه بر کمک هایی که از سوی بریتانیا و آمریکا به گروه جندالله می رسید، عبدالمالك برای اینكه دیگر هزینه‌های گروه را تامین كند، دست به كارهایی مانند آدم‌ربایی، گروگان‌گیری، قاچاق مواد‌مخدر و سرقت مسلحانه می‌زد.
او از راه گروگانگیری و سرقت مسلحانه بیش از دو و نیم میلیارد تومان به دست آورده بود و این پول را در اختیار قاچاقچیان مواد‌مخدر قرار داده بود تا سود بیشتری نصیبش شود. می‌گفت به خاطر هدفی كه داریم عیبی ندارد كه از راه قاچاق مواد‌مخدر و دزدی پول به‌دست بیاوریم.
عملیات های زیادی ترتیب داده شد. سال 1385 نقشه ربودن یك كارخانه‌دار كشیده شد تا از او اخاذی شود. اما به اشتباه فرد دیگری كه با كارخانه‌دار دوست بود ربوده شد. در آن ماجرا بعد از اخاذی 40 میلیون تومانی گروگان کشته شد.
در عملیات تروریستی تاسوكی که اواخر سال 84 رخ داد گروه ریگی برای قاچاق مواد‌مخدر به ایران آمد. هنگام بازگشت، در جاده زاهدان- زابل، با مسدود کردن جاده و حمله به مردم 22 نفر شهید شدند، 7نفر مجروح شدند و 7 نفر به گروگان گرفته شدند كه همه از مردم عادی بودند. 8 خودرو هم به آتش كشیده شد.
تاسوکی پایان قتل عام نبود.
عملیات نوبندیان گام بعدی بود. مرداد ماه سال 1386 بود كه در مسیر چابهار- نوبندیان، 22 نفر گروگان و آتش زدن 8 ماشین حاصل این عملیات بود.
در حادثه ای دیگر، در مهرماه بیش از چهل نفر از جمله تعدادی از فرماندهان و نفرات سپاه پاسداران در یک انفجار انتحاری در گردهمایی ریش سفیدان محلی و فرماندهان سپاه پاسداران در پیشین، واقع در استان سیستان و بلوچستان کشته شدند و گروه جندالله مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت.
دستگیری عبدالمالک ریگی سرکرده گروه جندالله نمود بارز قدرت و توان امنیتی و اطلاعاتی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

ریگی که بود؟
شایسته است پیش از پرداختن به نوع دستگیری و واکنش های موجود دول حمایت گر از تروریسم در منطقه به این بپردازیم که عبدالمالک ریگی که بود یا بهتر بگوییم وی چگونه فردی بود که از سوی استکبار مورد حمایت قرار می گرفت؟
او تا كلاس اول راهنمایی بیشتر درس نخوانده است. بعد از آن مدتی دستفروشی می‌كرد و مدتی هم سی‌دی و مشروبات الكلی می‌فروخت تا اینكه یكباره حدود 2 سال غیبش زد و به قول برادرش بعدها مشخص شد كه در این مدت نزد فردی مشغول تحصیل بوده و از آنجا بود كه گرایشات عجیب و غریب پیدا كرد.
وقتی برگشت با خود شعار باز پس‌گیری حقوق افراد بلوچ و اهل تسنن را آورده بود و به این ترتیب شروع به تشكیل یك گروه كوچك كرد.
به منظور رسیدن به اهداف طراحی شده، عبدالمالک اعضای گروهش را از بین جوانان كم سن و سال و كم سواد انتخاب می‌كرد تا بتواند آنها را با ادعاهای دروغش درباره شیعیان فریب داده و تحت‌تأثیر قرار دهد.
به اظهار برادرش که چندی پیش دستگیر شد، به همین دلیل است كه شما حتی یك نفر تحصیل‌كرده و با سواد در بین اعضای گروه عبدالمالك نمی‌بینید.
اما این برادر اغفال شده حرف های دیگری هم برای گفتن از عبدالمالک دارد و آن اینکه: "او با روایت‌های مذهبی علیه شیعیان كه بعدا متوجه شدم همه آنها ساختگی و جعلی بوده‌اند، مرا اغفال كرد. ما هم حرف‌هایش را باور كردیم و به كشتن هموطنان بیگناهمان دست زدیم. عبدالمالك می‌گفت اگر هر كدام از ما در حرف‌های او شك كند كافر شده است و ریختن خون او حلال است. برای همین بود كه اگر هم نمی‌خواستیم، مجبور بودیم كه حرف‌هایش را قبول كنیم چون اگر این كار را نمی‌كردیم، ما هم كشته می‌‌شدیم."

ساندویچی از استکبار
واضح است این نوع از تفکرات عبدالمالک برای دولت هایی که سال ها است اختلاف میان اهل تسنن و تشیع را دنبال و از نفاق میان این دو احساس رضایت می کنند از حمایت عبدالمالک که فردی بومی و آشنا به منطقه و حساسیت های قومی و مذهبی است بهره مناسب را ببرند.
از همین رو بریتانیا و آمریکا وارد گود می شوند و با در اختیار گذاشتن امکانات ماهواره ای و نظامی تلاش می کنند با یکدیگر رقابت کنند.
او علاوه بر اینها با آمریكایی‌ها ارتباط داشت و از آنها پول‌ كلانی می‌گرفت. سال 85 هم 150 هزار دلار به همراه یك تلفن ماهواره‌ای و یك لپ‌تاپ به عبدالمالك دادند.
او از پشتیبانی مالی گروههای مالی و مدارس دینی وهابی برخی کشورهای عربی مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی نیز برخوردار بود.
این امکانات نشانگر پشتیبانی مالی گسترده از این جریان توسط قدرتهای فرا منطقه ای است.
اگرچه دول منطقه هم مانند سعودی ها، پاکستانی ها،اماراتی ها برای جلب عبدالمالک و حمایت از اقدامات شرورانه او چیزی کم نگذاشته اند.
حتی در بسیارى از عملیات مسلحانه این گروه، شیوه هاى كار طرفداران القاعده و الزرقاوى در عراق، به شكل گسترده اى تقلید مى شد.
ناگفته نماند ریگی از شبكه اینترنت و همچنین از رسانه هاى گروهى تلویزیونى و رادیویى عمدتأ وابسته به سلطنت طلبان، در انعكاس خبر عملیات و طرح دیدگاهایش استفاده مى کرد.
مصاحبه مجله الکترونیک روزآنلاین با وی و تلویزیون ماهواره ای صدای آمریکا که در سال 1386با عبدالمالک ریگی، تروریست متواری با عنوان رهبر جنبش مقاومت مردمی ایران! گفتگو کرد از دیگر مواردی است که چتر حمایتی آمریکا را از این تروریست نشان می دهد.

صحنه های اقتدار و واکنش های مضحک!
سربازان گمنام امام زمان(عج) با اقدامات اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی، توانستند یکی از پیچیده ترین عملیات سال های اخیر را شکل دهند و فردی را که با حمایت های سیاسی، مالی و لجستیکی غرب و عرب هرگز تصور نمی کرد گرفتار شود را در نهایت ناباوری غافلگیر ساخت.
ریگی که رویای بلوچستان بزرگ را در سر می پروراند و به حمایت آمریکایی ها در کمپ القاعده در کوه سرباز مشغول عملیات علیه ایران بود یا وقتی که به منظور رسیدن به این هدف در آوریل 2008 با فرمانده ناتو در افغانستان مذاکره کرد تصور نمی کرد امروز در بند جمهوری اسلامی ایران گرفتار شود که از شوک حاصله حاضر به قبول واقعیت نباشد.
عملیات دستگیری عبدالمالک ریگی را می توان دستاوردی بزرگ برای دستگاه اطلاعاتی و امنیتی ایران دانست که با توجه به حضور ریگی در خارج کشور و حمایت سرویس های اطلاعاتی غربی و عربی از او با همکاری وزارت خارجه، نیروی انتظامی، نیروی هوایی و وزارت کشور به صورت یک کار تیمی تدارک دیده شد.
وقتی هواپیمای حامل عبدالمالک ریگی و "حمزه" همراه وی توسط دو فانتوم محاصره و مجبور به فرود شد حباب قدرت وی و حامیانش در هم ریخت و ریگی هر چه بیشتر در تور چند روزه اطلاعاتی ایران گرفتار شد.
اما نحوه دستگیری ریگی مانند دیگر اقدامات قهرمانانه سربازان گمنام امام زمان (عج) واکنش های متفاوتی از سوی غرب و رسانه های وابسته داشت.
چنانکه شبکه ماهواره ای بی بی سی فارسی اعلام کرد: "آمریکا و بریتانیا اتهام ایران مبنی بر حمایت از عبدالمالک ریگی، رهبر گروه جندالله (جنبش مقاومت مردمی ایران) را رده کرده اند. همچنین گروه جندالله آمریکا و انگلیس و سازمان های اطلاعاتی منطقه را به همکاری با جمهوری اسلامی برای دستگیری رهبر خود متهم کرده است."
مجری خبر این شبکه وابسته به دولت انگلیس افزود:" دولت بریتانیا نیز روز سه شنبه از دستگیری عبدالمالک ریگی، استقبال کرد و آن را ضربه ای به تروریسم دانست. یک مقام وزارت امور خارجه بریتانیا عبدالمالک ریگی را تروریستی نامید که به گفته او، حملات وقیحش به مرگ بسیاری از ایرانیان بیگناه منجر شده است."
اما حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات هم در یک نشست خبری که بعد از ظهر سه شنبه در تهران برگزار شد بار دیگر آمریکا و بریتانیا را به حمایت از عبدالمالک ریگی متهم کرد چرا که ریگی از آمریکا کارت شناسایی پاکستانی و گذرنامه تهیه کرده بود.
همانطور که گروه جندالله به تبعیت از آمریکا و انگلیس هشدار داد "رژیم باید منتظر حملاتی باشد که هرگز به فکر و خیالش هم نبوده است. رهبر بزرگوار(!) جنبش مقاومت در یک عملیات تروریستی و با همکاری سرویس های اطلاعاتی غرب از جمله سیا و اطلاعات افغانستان و اطلاعات پاکستان دستگیر و به رژیم ایران تحویل داده شد."
دیگر واکنش رسانه های غربی، به نوع دستگیری ریگی بود.
سران این رسانه که اوج قدرت نهادهای امنیتی و انتظامی همچنین توان نظامی ایران را برنمی تابند اظهار داشتند ریگی یک هفته قبل توسط دولت پاکستان دستگیر شده بود که به تازگی به دولت ایران تحویل داده شد.
رسانه های غربی که آرام و قرار نداشتند بار دیگر اظهار داشتند: "در صورتی که خبر بازداشت عبدالمالک ریگی در خارج از ایران صحت داشته باشد، مشخص نیست که آیا ماموران ایرانی او را دستگیر کرده اند یا اینکه رهبر جندالله در خارج بازداشت و سپس تحویل جمهوری اسلامی شده است. البته تلویزیون الجزیره به نقل از خبرنگارش در اسلام آباد گفته که آقای ریگی هفته گذشته از سوی پاکستان دستگیر و تحویل مقامات ایرانی شده بود."
در همین حین يكي از روزنامه‌هاي پاكستان با نام "داون" با اشاره به خبر دستگيري سركرده اشرار شرق ايران، بازداشت وي توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) را "نعمت بزرگ خدا " براي ملت و دولت پاكستان قلمداد كرد.
اين روزنامه پاكستاني در ادامه نوشت كه دستگيري سركرده اشرار شرق ايران در حقيقت يك پيروزي بزرگ و يك نعمت خدادادي بزرگ براي كشور پاكستان بود، زيرا به يك دوره طولاني از سوءتفاهم‌هاي موجود بين مقامات ارشد سياسي و نظامي ايران و پاكستان پايان داد و تنشهاي موجود را رفع كرد.
پيش از اين بارها اعلام شده بود كه برخي از عناصر اطلاعاتي و نظامي پاكستان با ريگي ارتباط دارند و اين سركرده تروريست‌ها براحتي به اين كشور رفت و آمد مي‌كند، بنا بر اين دستگيري توسط نيروهاي ايراني به اين اظهارات و اتهامات پايان داد.