به گزارش
گرداب به نقل از فارس، همزمان با ادامه بحران قحطي در سومالي، رسانههاي دنيا هر روز داستان غمانگيزي را از اين منطقه بحران زده به نمايش ميگذارند.
در گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره از زن مسلمانی به نام "بتول حسن"، وی با صدايي بغضآلود گفت: «عبدالله، حسن، محمود، يوسف و فاره نام فرزندانم بود كه همگي در مدت كوتاهي جان خود را از دست دادند.»
بتول حسن با بيان اينكه كودكانش يك به يك در مسير حركت از جنوب به سمت موگاديشو بر اثر تشنگي، گرسنگي و بيماري در برابر ديدگان وي جان خود را از دست دادهاند، ابراز داشت: «جسد فرزندانم را تنها در صحرا دفن كردهام و اكنون نميدانم ديگر اجسادشان كجاست.»
اين مادر رنج ديده كه شوهرش را در جنگ داخلي سالها قبل از دست داده و به تنهايي فرزندان يتيم خود را بزرگ كرده بود، ادامه داد: «نميتوانم احساسات خودم را بيان كنم.»
اين زن رنجکشیده درحالي كه ميگريست، افزود: «احساس مرا تنها مادري درك ميكند كه فرزندي را از دست داده باشد. من 5 فرزند يتيمم را ديدم كه يك به يك در دستانم جان دادند و نتوانستم كمكي به آنها كنم؛ توصيف اين حال سخت است.»
مجري الجزيره كه از حرفهاي اين زن منقلب شده بود، گفت: «گريه ميكند و تنها گريه او را آرام ميكند، او نميتواند فراموش كند كه چه آيندهاي در انتظار ديگر فرزندانش است، آينده اي كه با گرسنگي، مرگ و آوارگي آميخته خواهد بود.»
بتول حسن در ادامه با تشكر از خيرين و نيكوكاران مسلماني كه به وي كمك كردهاند، نجات جان خود را مديون كمكهاي بشردوستانه به سومالي دانست.
خبرنگار الجزيره درحالي كه در بين چادرهاي مردم سومالي قدم مي زد، گفت: اين داستاني است كه ميتوان شبيه به آن را در داخل هريك از اين چادرها شنيد؛ روایت افرادی كه اعضاي خانوادهايشان را از دست دادهاند.
سازمان ملل در گزارش اخير خود اوضاع در سومالي را فاجعهبار خواند و خواستار كمكهاي فوري بشردوستانه به قحطيزدگان اين كشور شد.
براساس گزارش سازمان ملل جان 12 ميليون نفر درپي قحطي و شيوع بيماري در شاخ آفريقا با خطر مواجه است كه در اين بين 2 ميليون كودك با خطر جدی تری مواجه هستند.
جمهوري اسلامي ايران در ادامه كمكهاي بشر دوستانه به مردم قحطي زده سومالي، دومين محموله كمكهاي خود را از طریق جمعيت هلال احمر و به وزن 40 تن به اين كشور روانه كرد.