ادعای یک پایگاه خبری تخصصی؛

سیگنال‌های آمریکا برای پذیرفتن ایران هسته‌ای

تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۸۹

در حالی که رایزنی ایران برای جلب حمایت کشور‌ها از برنامه هسته‌ای این کشور از یک سو و تلاش غربی‌ها برای مهار ایران از سوی دیگر به اوج خود رسیده است، یک سایت خبری غربی از علایمی خبر داد که نشان می‌دهد آمریکا در پی آن است تا ایران هسته‌ای را بپذیرد.

به گزارش گرداب به نقل از تابناك، در حالی که رایزنی ایران برای جلب حمایت کشور‌ها از برنامه هسته‌ای این کشور از یک سو و تلاش غربی‌ها برای مهار ایران از سوی دیگر به اوج خود رسیده است، یک سایت خبری غربی از علایمی خبر داد که نشان می‌دهد آمریکا در پی آن است تا ایران هسته‌ای را بپذیرد.

پایگاه خبری "گزارش امنیت جهانی" که به انتشار اخبار مرتبط با مسائل هسته‌ای و شیمیایی می‌پردازد، با بیان مطلب بالا، نوشت: در حالی که دولت آمریکا، نشانه‌های پذیرش یک ایران هسته‌ای را از خود بروز داده است، مقامات اسرائیل اظهار داشته‌اند که به هیچ وجه این را نمی پذیرند.

بنا بر این گزارش، مقامات اسرائیل افزوده‌اند، ایران در سال جاری، خواهد توانست به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند؛ ادعایی که بسیاری از تحلیلگران مستقل آن را رد می‌کنند.

اکنون دولت اوباما بسیار نگران این است که رژیم اسرائیل، خود یکجانبه برنامه‌ریزی هر نوع حمله را علیه ایران بر عهده گیرد. این در حالی است که بین مقامات تل آویو نیز درباره وجوب یا عدم وجوب حمایت آمریکا از حمله اسرائیل به ایران دو دستگی ایجاد شده است.

این گزارش می‌افزاید: هواپیماهای اسرائیلی برای هر کاری علیه ایران، باید از آسمان عراق ـ تحت حاکمیت آمریکا ـ ترکیه یا عربستان گذر کنند که البته همه اینها پیامدهایی را برای اسرائیل در بر خواهد داشت.

هرچند همه این اخبار تنها ادعاهایی از سوی رژیم اسرائیل تلقی می‌شود و چنان وانمود می‌شود که گویی این رژیم فعال مایشاء است اما آنچه مهم است این که اعتبار نداشتن معاهدات بین‌المللی و بی‌توجهی دبیر کل سازمان ملل متحد و دیگر ارکان آن به تهدید آشکار یک عضو ملل متحد است.

 امنیت جهانی در پایان نوشت: به نظر می‌رسد، شناخت نداشتن رژیم اسرائیل از مردم ایران و همچنین پایبند نبودن به هر نوع معاهده بین‌المللی، سران صهیونیست را به اظهار این گونه سخنان واداشته و به نظر می‌رسد، اگر این رویارویی در سطح رویارویی لفظی هم باقی بماند، تنها رویارویی ایران با برخی دولت‌های غربی نیست؛ این رویارویی کشورهایی است که باید در این برهه، برای بودن و ابراز وجود در دهه‌های آینده، خود را بنمایانند.