به گزارش
گرداب، مرکز مطالعات استراتژيک آمريکا در گزارشي به بررسي وضع امنيت سايبري در این کشور پرداخت و اذعان کرد: بر اساس مطالعات کمیسیون امنیت سایبری، آمريکا به رغم وابستگی شدید در امور خود به فضای سایبری، از تامین امنیت آن ناتوان است.
کمیسیون امنیت سایبری مرکز مطالعات استراتژیک و بینالملل به مناسبت سالگرد چهل و چهارمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سایت خود نوشت: زمانیکه CSIS (مرکز مطالعات استراتژیک و بینالملل)، گزارش "تامین امنیت فضای مجازی برای چهل و چهارمین انتخابات ریاست جمهوری" را دو سال پیش منتشر کرد، امنیت سایبری یک موضوع اصلی در سیاست عمومی به شمار نمیآمد.
فعالیتهای ما به همراه فعالیتهای اشخاص دیگری که در این زمینه کار میکردند و همچنین اولین گزارش ما، به تغییر این سیاست کمک کرد. با این وجود، گفتوگوهای ملی در زمینه امنیت سایبری، هنوز آنطور که باید و شاید جا نیفتاده است. ما عقیده داشتیم که تامین امنیت فضای مجازی یک چالش بحرانی برای امنیت ملی بوده و کشور آمادگی کامل برای مواجهه با آن را ندارد. از دیدگاه ما هنوز هم این آمادگی وجود ندارد.
سال 2010 باید سال امنیت سایبری میبود، در حالیکه این سال با انتقال غیرمجاز و تصادفی برخی از دیتاها از گوگل و 500 شرکت دیگر، آغاز شد. در این سال وزارت دفاع نیز فاش کرد که چگونه شبکههای اطلاعاتی طبقهبندی شده و محرمانهاش به خطر افتاده بود، همچنین کرم استاکسنت سیستمهای کنترل صنعتی را هدف قرار داد و در نهایت، این سال با افشای اطلاعات محرمانه از سوی "ویکیلیکس" پایان یافت.
این وقایع عمومی با بسیاری از پیشامدهای دیگر که برای آژانسهای دولتی، کمپانیها و مصرف کنندهها اتفاق افتاد، همراه بود. تمام این مسائل نشان میدهد که چطور ایالاتمتحده به شبکههای سیستمهای دیجیتال که فضای سایبری را به وجود میآورند، متکی است ولی نمیتواند امنیت آن را تامین کند.
تحليل اين مرکز با نگراني مي افزايد به عنوان یک ملت، باید هرچه زودتر اقدامات بیشتر و کارآمدتری برای کاهش این خطر انجام دهیم. ما در گزارش سال 2008 خود، 25 پیشنهاد برای حل این موضوع ذکر کرده بودیم و اکنون با کنگره جدیدی که پیش رو داریم، به بررسی پیشرفتهایی که بر اساس پیشنهادات ما صورت گرفته و همچنین جاهایی که نیاز اقدامات ضروری دارد میپردازیم.
منبع:
اشراف