به گزارش
گرداب، يكي از جداشدگان گروهك منافقين ضمن مرور برخي خوش خدمتي هاي سازمان به رژيم صدام در جريان جنگ تحميلي نوشت: «كارمندان وزارت خارجه آمريكا به ما مي گفتند كار با شما مثل يك ريموت كنترلي آسان و لذت بخش است.»
"بهزاد- ع" با مرور خيانت هاي سازمان منافقين به ملت ايران نوشت: «اين روزها در سالگرد جنگ ايران و عراق، خاطرات زيادي از خيانت و همدستي مجاهدين خلق در جنگ بازگو مي شود. همدستي با صدام و نقش ستون پنجم را سازمان قبل از جنگ به عهده گرفت و تا بعد از پايان جنگ هم ادامه داد، تا به حال براي نشان دادن خيانت مجاهدين خلق به خاك ايران و مردم آن، موارد زيادي برشمرده شده؛ مواردي مثل انتشار خبرهاي غيرواقعي در جهت تضعيف روحيه مردم و نشان دادن شكست نيروهاي ايراني در جبهه ها، تهيه فيلم و خبر براي بخش فارسي راديو و تلويزيون عراق و دعوت مردم به پذيرش شكست و تسليم در برابر نيروهاي صدامي، حمله به مرزبانان ايراني و بمب گذاري در شهرها همراستا با حمله هوايي صدام به شهرها، جاسوسي، شنود و ترور؛ اما من مي خواهم يك خيانت ديگر را بازگو كنم.»
وي مي افزايد: «ارتش حزب بعث و سازمان استخبارات عراق عكسها و نقشه هاي هوايي زيادي از خاك ايران در اختيار داشت، اما اين عكس ها و نقشه ها مشكلاتي داشتند. تقسيم بندي بسياري از نقشه ها كه شيت نقشه نام داشت درست سه كيلومتر بعد از مرز جنوبي ايران و عراق عوض مي شد و همين باعث اختلاف زيادي بين مختصات نقشه و واقعيت شده بود. عكس هاي هوايي هم قديمي بود و طبيعت بسيار تغيير كرده بود. برخي نقشه ها از دقت كافي برخوردار نبوده و با دقت هاي يك صدهزارم و يك پنجاه هزارم به كار نيروهاي نظامي نمي آمدند و نيز دماي منطقه اي هوا و فصل نيز دقت نقشه ها را براي عراقي ها كم كرده بود. آنها براي پروازها و توپخانه و نيز حمله هاي نظامي نياز به نقشه هاي دقيق شده داشتند، براي همين در دانشكده افسري پادگان الرشيد بغداد دو دوره آموزشي برگزار شد.
مسئوليت دوره دوم كه من هم شركت داشتم با علي اكبر محتسبي و دوره اول با محسن سياهكلاه بود. نقشه خواني، نقشه برداري، ماكت سازي و آموزش تجهيزات و تاكتيك هاي نقشه برداري در اين دوره گنجانده شده بود. بعد از پايان آموزش تيم هاي تدقيق نقشه در قرارگاههاي مرزي مستقر شدند و كار كاملا تحت نظر افسر استخبارات عراق انجام مي شد. تدقيق نقشه به صورتهاي مختلفي انجام مي شد. پيدا كردن يك عارضه مشخص و رفتن به محل عارضه و درآوردن دقيق مختصات آن محل با مسافت سنج ليزري با استفاده از دو عارضه ديگر و يا شليك توپخانه دوربرد با گلوله رنگي و پيدا كردن محل اصابت گلوله و درآوردن مختصات آن نقطه و نيز شيوه هاي ديگر، اطلاعات نقشه به اصطلاح تدقيق شده بلافاصله به استخبارات و ارتش صدام منتقل مي شد.»
اين عضو جدا شده سازمان منافقين در "اينترلينك" نوشت: «در نشستي كه ديدبانان و فرماندهان توپخانه با مسعود رجوي داشتند و قرار بود اولين سري آموزش هاي توپ و كاتيوشا در قرارگاه مجاهدين برقرار شود شخصي به اسم حميد حسن زاده گفت براي من تحملش سخت است كه مي بينم نقشه هايي كه ما دقتش را بالا برديم موجب انهدام و از بين رفتن نخلستانها و شهرهاي كشورمان مي شود.»
وي سپس به خوش خدمتي هاي گروهك منافقين در ارتباط با آمريكايي ها پرداخت و يادآور شد: «كارمند وزارت خارجه آمريكا در عراق كه ما را براي مصاحبه صدا زده بود مي گفت عليرغم همه آنچه كه از سازمان مي دانيم اما كار با سازمان لذت بخش است، مثل اين است كه با يك ريموت كنترل در حال كار هستيم، فقط كافي است يك دکمه را بزنيم. البته كه سازماني با اين مختصات ابزار خوبي است براي آمريكا، چرا كه براي هر كاري لازم نيست سه هزار و پانصد نفري كه در اشرف هستند و يا باقي هواداران را قانع كرد، كافي است به رجوي دستور داد تا بقيه هم همان كار را انجام دهند. سازمان حاضر است براي خوش آمد آمريكا و اسرائيل و خلاصه هركس كه مي تواند به ايران حمله كند و يا بمبي در ايران منفجر كند، هر كاري انجام دهد، گذشته خودش را زير پا بگذارد، تنفر مردم را به جان بخرد و حتي اصول خودش را هم زير پا بگذارد. آمريكا كه جاي خود دارد صدام و ريگي و حتي دزد مسلح و قاتل هم حمايت اين سازمان را برمي انگيزد.»
وي افزود: «سازمان حاضر است به كسي كه در به قدرت رسيدن كمكش كند تمام منابع و خاك ايران را تسليم كند. اين سازمان به راحتي در قبال كمك ناچيز عربستان از نام خليج فارس چشم مي پوشد. سازمان با ارائه اطلاعات به صدام و آمريكا و اسرائيل نشان داده كه جاسوس خوبي هم هست.»
عضو جدا شده سازمان سپس به طرح اين پرسش پرداخت كه: «با وجود خصوصيت هاي مذكور در راس سازمان كه همه گونه باب طبع قدرت هاي غربي است چرا آمريكا حاضر نشد نام اين گروه را از فهرست سازمان هاي تروريستي خارج كند؟»
"بهزاد- ع" در پاسخ مي نويسد: «فكر مي كنم سياست اخير آمريكا براي كسب آبرو در منطقه مانع از حذف نام سازمان از فهرست تروريست ها شده است، آمريكايي كه براي نشان دادن يك چهره خوب حمايت ساليانش از حسني مبارك را قطع كرد به همين دليل حاضر به حمايت از مجاهدين خلق هم نشد، چرا كه ننگ مجاهدين و تنفر مردم از اين فرقه براي آمريكايي كه از نزديك ساماندهي فرقه را در عراق ديده و پاي صحبت اعضاي دربند نشسته قابل درك است. ماندن مجاهدين در ليست البته مانع كمك هاي آتي آمريكا به اين گروه و خوش خدمتي هاي آتي اين گروه براي آمريكا نخواهد شد؛ فقط مدار اين رابطه از رابطه آشكار يك گروه اپوزيسيون ايراني با دولت آمريكا به رابطه پنهاني يك گروه تروريستي با بخش جنگ طلب آمريكا تنزل پيدا خواهد كرد.»
منبع: کیهان