فرناز قاضي زاده و همسرش سينا مطلبي كه هر دو از كاركنان بي بي سي فارسي هستند، با تلاش بهروز آفاق بهايي شدند.
سينا مطلبي پيش از آنكه اوايل دهه 80 در ماجراي پرونده تعدادي از عناصر ضدانقلاب كه در قالب وبلاگ نويسي فعاليت مي كردند، بازداشت شود، به عنوان سر ويراستار با بي بي سي همكاري مي كرد، اما پس از احضار و بازداشت از ايران گريخت و به تركيه رفت.
سينا مطلبي پس از خروج از ايران در تركيه مستقر شد و پس از آنكه فرناز قاضي زاده پس از جدا شدن از همسر سابقش به تركيه گريخت، در آنجا با هم ازدواج كردند. مطلبي پس از مدتي راهي هلند شد و با جذب بودجه هاي اين كشور عليه ايران، به همكاري با ميز رسانه سازمان جاسوسي هلند پرداخت و كوشيد كه فعاليتهاي رسانه اي خود را از هلند عليه ايران سامان دهد، اما خيلي زود و در راستاي بازدهي بيشتر، جذب سرويس جاسوسي انگليس شد و مزدور بي بي سي فارسي لقب گرفت.
فرناز قاضي زاده نيز بدون گذراندن دوره هاي آموزشي و آزمون هاي بي بي سي به استخدام بي بي سي فارسي درآمد و پس از فعاليت در راديو بي بي سي، مجري تلويزيون فارسي بي بي سي شد. جالب توجه اينكه وي در طول فعاليت خود در رسانه هاي داخلي ايران، همواره از خبرنگاران روزنامه هاي زنجيره اي و دگرانديش مانند "نشاط"، "توس"، "جامعه"، "حيات نو اقتصادي" و "مجله گلستانه" بوده و آخرين رسانه اي كه از آن به خارج از كشور گريخت نيز روزنامه "ياس نو" به مديرمسئولي "محسن ميردامادي"، دبير كل حزب منحله مشاركت بود.
فرناز قاضي زاده كه بلافاصله پس از خروج از ايران كشف حجاب كرد، پيش از اين نيز نشانه هايي از خارج شدنش از اسلام از خود بروز داده بود اما اين نشانه ها براي اصلاح طلبان نه تنها مهم نبود بلكه پس از خروج از ايران به همراهي و همكاري ادامه دادند.