بزرگترین تحلیل‌گر سیاسی رژیم صهیونیستی:

طبیعتاً بعد از حمله ایران دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت

تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۰

اولین موشکی که از "تل آویو" به ایران اصابت کند، اسرائیل باید خود را برای دریافت بیش از 15 هزار موشک در عرض چند دقیقه آماده کند و یک رژیم فلج باقی می ماند که غرب برای جابجا کردن آن باید از ویلچر استفاده کند.

به گزارش گرداب، خبرگزاری "النهرین" به نقل از روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت" خبر داد: مسئولین اسرائیل از پایان دولتشان به دست ایرانی ها در صورت کوچکترین تجاوز به تاسیسات هسته ای این کشور وحشت دارند.
 
به گزارش این خبرگزاری بزرگترین تحلیلگر سیاسی رژیم صهیونیستی، "ناحوم برنیاع" در روزنامه "یدیعوت آحارونوت" در یادداشتی راجع به نظر مسئولین این رژیم درباره حمله یا عدم حمله ناگهانی به تاسیسات هسته ای ایران، به وحشت از پاسخ قاطع ایران در برابر چنین حمله ای اشاره و پاسخ ایران را "ویرانگر" توصیف کرد.

در یادداشت این روزنامه آمده است: فرمانده ستاد ارتش اسرائیل، "بنی گانتس" و رئیس موساد "تمیر باردو" و رئیس سازمان اطلاعات ارتش سرلشکر "افیف کوخافی" و "یورام کوهین" رئیس دستگاه امنیتی اسرائیل (شاباک)، با ایده حمله به ایران کاملاً مخالف هستند. تنها دو نفر از مسئولین سیاسی - نظامی اسرائیل یعنی "بنیامین نتانیاهو" و "ایهود باراک" طرح حمله به تاسیسات هسته ای ایران را تایید می کنند آن هم بدون در نظر گرفتن عواقب چنین حمله ای و پاسخ متقابل ایران.

برنیاع در یادداشت خود نوشته است: موضوع حمله احتمالی به ایران، بسیاری از دستگاه های امنیتی و فرماندهی حکومت اسرائیل را به خود مشغول و بسیاری از کشورهای خارجی را نسبت به حوادث بعد از آن نگران کرده است.

وی افزوده است: از طرفی شایع است که اگر اسرائیل این برنامه را عملی کند، امکان تغییر خاورمیانه و یا حتی تغییر سرنوشت اسرائیل برای نسل های آینده حکومت یهود وجود خواهد داشت و از طرف دیگر عدم اتفاق نظر درباره مسئله حمله به ایران که موضوع روز اسرائیل شده است، سبب افزایش گمانه زنی ها در این باره می شود.

"برنیاع" نوشته است: فرماندهان امنیتی و سیاسی اسرائیل به 4 جبهه تقسیم شده اند؛ جبهه اول می گوید تاثیر چنین عملیاتی کم است و در عین حال پاسخ ایران بسیار دیوانه وار خواهد بود، چرا که با موشکباران اسرائیل از داخل خاکش و از لبنان به وسیله حزب الله و از غزه به وسیله حماس، باعث خسارت های بی پایان برای اسرائیل می شود.

این گروه معتقد است که به راه انداختن یک جنگ منطقه ای سبب ویران شدن اسرائیل می شود؛ بنابراین بهتر است بر تحریم های بین المللی تکیه کنیم. همچنین معتقدند حتی در صورت دستیابی ایران به سلاح اتمی دنیا به پایان نخواهد رسید.

جبهه دوم بر این عقیده است که باید خویشتندار بود، زیرا برنامه هسته ای ایران تا دو یا دو سال و نیم دیگر تمام نخواهد شد و در این بین، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پیش خواهد بود که در صورت پیروزی، "باراک اوباما" برای دور دوم یا آمدن رئیس جمهور جدید، مسئله حمله به ایران به دوش آنها خواهد بود. علاوه بر اینکه این احتمال نیز وجود دارد که نظام ایران تغییر کند. این دسته فکر می کنند به هر حال در طول دو سال آینده حوادث بسیاری اتفاق خواهد افتاد پس نباید عجله کرد.

جبهه گیری سوم از سوی فرماندهان دستگاه های امنیتی اسرائیل همچون رئیس ستاد ارتش "بنی گانتس" و رئیس موساد "تمیر باردو" و رئیس سازمان اطلاعات ارتش سرلشکر "افیف کوخافی" و "یورام کوهین" رئیس دستگاه امنیتی اسرائیل (شاباک) اتخاذ شده است که تمام آنها با طرح حمله به ایران مخالف هستند؛ موضعی که با موضع سران سابق دستگاه های امنیتی اسرائیل همچون "گابی اشکنازی" و "مئیر داگان" و "عاموس یدلین" و "یوفال دیسکین" که با برخورد نظامی با ایران به شدت مخالف بودند، مطابق است.

اما جبهه چهارم که "نتانیاهو" و "باراک" –به قول برنیاع: هیولای دوقلو- تشکیل دهنده آن هستند طرفدار آغاز جنگ علیه ایران می باشند.

این تحلیلگر با توجه به این مطلب که "نتانیاهو" طرفدار این نظریه است، به موضع گیری وی در ابتدای ریاست جمهوری اشاره کرد که گفته بود: احمدی نژاد، هیتلر است و اگر در وقت مناسب جلوی او را نگیریم همه را می سوزاند همانطور که آلمان در جنگ جهانی دوم یهودیان را به آتش کشید.

"برنیاع" در ادامه افزود: "نتانیاهو" با اصرار بر این موضوع می خواهد رؤیای کل زندگیش یعنی "چرچیل شدن برای اسرائیل"، را به واقعیت مبدل کند و ایران این فرصت را برای وی مهیا ساخته است.

وی افزود: یکی از دلایل تایید حمله نظامی به ایران از سوی "باراک" رویه سایر مسئولین اسرائیل است که اجازه داشتن سلاح اتمی را به هیچ کشور دیگری در منطقه ندادند، همچون نخست وزیر"مناخیم بگین" که فعالیت های هسته ای عراق را در اوائل دهه هشتاد از بین برد و موشکباران منطقه "دیر الزور" سوریه به دستور "ایهود اولمرت" در سال 2007 و با این ادعا که سوریه در آنجا فعالیت های هسته ای به راه انداخته است.

"برنیاع" معتقد است "باراک" برای همراهی با "نتانیاهو" در حمله نظامی به ایران، دلائل شخصی هم دارد. او در فکر حفظ جایگاه خود در حزب "لیکود" است که اگر در دور بعد نیز این حزب پیروز بود بتواند پست وزارت دفاع را حفظ کند.

"برنیاع" در پایان افزود: در حال حاضر که جهان به این نتیجه رسیده است که پیشرفت فعالیت های هسته ای ایران متوقف شده، گمانه زنی هایی بر افزایش فشار برای حمله نظامی به ایران مطرح شده است و یکی از مسائل مرتبط با فشار نظامی، بحث تطابق زمانی حمله است که در چه فصلی باید صورت بگیرد. زمستان نزدیک است و دارای شرایطی است که در صورت شروع جنگ و ایجاد تبعات هسته ای زیست محیطی -با توجه به شرایط این فصل- مشکلاتی برای خود ما به وجود خواهد آمد و در همین راستا عده ای با نگاه به آینده معتقدند که بعد از زمستان، بهار است و بعد از آن تابستان و هرکدام با مشکلات خاص خود؛ بنابراین بهانه همیشه موجود خواهد بود.

خبرگزاری "النهرین" که این خبر را منتشر کرده، در پایان افزوده است: مقامات ایرانی با صراحت اعلام کرده اند که اولین موشکی که از "تل آویو" یا یک جنگنده به ایران اصابت کند، اسرائیل باید خود را برای دریافت بیش از 15 هزار موشک در عرض چند دقیقه آماده کند که طبیعتاً بعد از آن دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت، بلکه یک رژیم فلج باقی می ماند که غرب برای جابجا کردن آن باید از ویلچر استفاده کند. برخی دیگر از مسئولین ایران نیز گفته اند که ایران منتظر چنین حماقتی از سوی اسرائیل است تا با این رژیم تسویه حساب کند و با نابود کردن آن، مردم فلسطین را به سرزمین هایشان بازگرداند.

این خبرگزاری نوشت: تهدیدات ایران تنها در گفتار خلاصه نشده است، بلکه این کشور با رونمایی از محصولات استراتژیک جدید همچون موشک های بالستیک "شهاب3" که تا 2500 کیلومتر برد دارد، سبب نگرانی و وحشت غرب و اسرائیل از رسیدن ایران به این مرحله از قدرت و یا حتی فراتر از آن همچون "شهاب 4 و 5" که شاید ایران نخواسته آنها را اعلام کند، شده است.
 
منبع: جام نیوز