اوضاع اجتماعی آمریکا؛

آمریکایی ها از کشته شدن دیگران لذت می‌برند

تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۰

با دیدن اجتماع مردم آمریکا به یاد گلادیاتورها می افتم که مردم هزارو پانصد سال قبل عاشق آدم کشی بوده اند و مردم از کشته شدن دیگری لذت می بردند وامروزه مردم آمریکا از کشته شدن دیگران خوشحال می شوند.

به گزارش گرداب به نقل از جام نیوز، مدیر شبکه دیدار با اشاره به وضعیت اسفناک جامعه آمریکا گفت: «وضع اجتماعی کره زمین را خودمان رقم می زنیم، این‌که در آمریکا این همه دزدی می‌شود، این‌که در اینجا مردم کلاه برداری می‌کنند و اوضاع فقر بیداد می‌کند، عده‌ای فقیر و عده‌ای پول‎دار هستند، این شرایطی است که خودمان رقم زده ایم.»
 
وی در ادامه افزود :«این فیلم‌های آدم کشی که دائما در آمریکا ساخته می‌شود، مردم این‌ها را دوست دارند و عاشق این فیلم ها هستند.»

مظاهری در ادامه اعتراضی هم به فوتبال آمریکایی ومعضلات آن کرد و اظهار داشت: «این سبک فوتبال که درآمریکا با توپ لوزی انجام می‌شود، خودش معضل بزرگی برای جامعه است. این‌که مردم می‌روند و بر سر میلیون‌ها دلار شرط بندی می‌کنند، جالب این است که حقوق یک فوتبالیست در اینجا هزار برابر یک جراح پلاستیک است و این یک قمار بزرگ است نه ورزش جهت سلامتی، مسابقه کشتن است نه مسابقه قهرمانی.»

وی در پایان گفت :«من با دیدن چنین حرکاتی از مردم آمریکا به یاد گلادیاتورها می‌افتم که مردم هزار و پانصد سال قبل عاشق آدم‌کشی بوده‌اند و مردم از کشته‌شدن دیگری لذت می بردند و امروزه مردم آمریکا از کشته شدن دیگران خوشحال می شوند.